Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (143)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Asi som už na toto starý, ale podobne ako jednotka ani toto pokračovanie ma nechytilo. Zatiaľ čo som pri prvom filme skoro zaspal, tu bolo malé zlepšenie.. ale stále tomu chýbalo veľa. Dej nedaval veľký zmyslel a zaporák s ruským prízvukom v cirkuse bol odveci. Takisto aj potitulková scéna ktorú mi odporučil další filmový fanúšik tentoraz o dedinu ďalej. Nuž každý mamé iný zmysel pre humor, zajac ktorý spieva v záverečnej scénke panda panda mi prišiel dosť trápny. 3* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to lepšie ako jednotka, pretože si ju už moc nepamätám, no pamätám si, že ma bavila. A pri dvojke uslintaných chlpáčov som sa taktiež bavil. Príbeh, postavy, vtipne scény, či slovenský dabing, všetko sa tu podarilo a ja som sa po dlhšom čase znova fajn bavil, pri niečo animovanom. 75% - 4* ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

První díl si upřímně už moc nepamatuji, ale něco mi říká, že tenhle se mi líbí víc. Pěkné střídání lokací a různé dějové linie, které se ve finále propojí. Studio Illumination podle mě v poslední době nevydává zrovna dobrý snímky, přesto druzí Mazlíčci mě dokázali pobavit a ke konci i trochu dojmout, z čehož jsem byla sama překvapená. Animace je roztomilá a dětem se film líbit bude. Dospělák se buď pobaví a nebo bude muset tu hodinku a půl vydržet, což není tak hrozný. :) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl s dcerou v kině a tak jsem jí vzal i na dvojku. Koukám, že tady na ČSFD slaví ( zatím ) větší úspěch právě druhej díl. U mě to je právě naopak. Jednička u mě pobrala 3 hvězdy a byla celkem vtipná. Prostě takovej ten průměr. Dvojka je podle mě o něco míň vtipnější a ani samotnej příběh mě nijak extra nezaujal. Pro děti asi dostačující, ale mě tohle už fakt nebere. PS. Sleduju především horory takže můj komentář berte s rezervou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokračování mazlíčků má daleko slabší děj než jednička. Kdežto původní film nám nabídl originalitu, skvělé postavy a super námět, tady už vše známe. Sem tam se objeví pár nových postav, ale nikdo není vyloženě důležitý či zapamatování hodný. Příběh je slabý, bez napětí, dokonce i bez poučení pro ty nejmenší. Sem tam jsem se ale zasmála a navíc dali více prostoru Snížkovi, což mě potěšilo. Jednička je ale o dost lepší! ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)
  • Film mal byť pôvodne uvedený do kín 13. júla 2018, ale nakoniec tomu tak bude až 3. júla 2019. (LuiCJ)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama