Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Právnička 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozhodovala, jestli dát odpad a nebo 4 hvězdičky :) Vím, že je to opravdu ujetá hovadina a slátanina, kdy o nějaké kvalitě (herecké i jiné) se mluvit nedá, ale bylo pár okamžiků a scén, u kterých jsem se od srdce zasmála a u filmu jsem si skvěle odpočinula a tento uvolněný pocit u mě nakonec zvítězil :) - proto tak vysoké hodnocení!! ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Táta vždycky říkal kámošům a chlapům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř :D! Jako setsakramentsky mne mrzí, že jsem Brak viděl až teď, protože ty hlášky to je něco! Zamrzel mne tedy konec ale jinak fakticky super komedie :-) Iggy jednoznačně nejlepší: Co to do tebe vjelo? Jak co to do mě vjelo! Ty mi zasereš kobereček vod hovna a mě to má bejt fuk mě to má bejt jedno, hele běž vodkud si přišel jasný :D ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a vyloženě česká komedie si dělá srandu sama ze sebe a daří se jí to. Ač originalita se tu hledá těžko, humor se vyhýbá stupiditě, což u některých podobných případů je velký problém. Jistý druh alternativy, velmi zajímavé absurdní situace i vynikající hudební produkce. Prostě něco ubalit, zahodit předsudky a užít si Brak, není, dle mého, žádný problém. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Výstižnější název byste těžko vymysleli. Je to vážně absolutní brak, vlastně to ani moc nepřipomíná film..spíš se jedná o slepenec scének, které jen spojuje trojka hlavních přestavitelů- zhulených blbečků. Některé jsou celkem vtipné, jako třeba snídaně s dědou a mrtvou štětkou nebo první Iggyho nástup a některé naopak ubohé. Obzvlášť postava Štěpánové a Korn jako gangster killer?!to je trochu moc..už tam chyběl jen Goťák. Jako celek těžko hodnotit, ale víc než dvě si to rozhodně nezaslouží. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Až na to půjdu znova a nestřízlivej, tak asi změnim názor. Zatim je to pro mě jen slušný pokus o natočení něčeho, co ještě u nás natočeno nebylo. Místy mi to připomínalo jako když pejsek s kočičkou vařily dort a ne vždy je výsledek tak vtipnej, jak si asi tvůrci představovali. Každopádně, ale určitě pár hlášek z hlavy jen tak nedostanete. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama