Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Španělská výprava do hlubin amazonské džungle s cílem nalezení města ze zlata. Skupinu neohrožují pouze původní kmeny obývající zdejší místa, ale i vzájemná rivalita, výhled na slávu a v neposlední řadě chamtivost. Kdo by taky nechtěl mít všechno zlato pro sebe? (Hovnex)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady byl velký potenciál, ale filmu uškodilo to, že se vydal tak trochu vláčilovskou cestou. Všechny vyhrocenější scény, a že jich tu bylo, pak působily až na výjimky poněkud ospalým dojmem a neměly žádoucí dopad. Také si nejsem jistý nutností jisté romantické linky. Celkově mi do toho moc nezapdala. Každopádně prostředí džungle bylo pohlcující a samo o sobě udělalo víc než půlku filmu. Přidali se i solidní herci a pár silnějších momentů, jako byl třeba vojenský zpěv, takže celkově hodnotím lehce nadprůměrně. 60% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Příběh s negativní schizofrenií. Absence dobra, jen zmar, krutost, rouhání i nesmysly činí z tohoto rádoby filozofického produktu dadaisticky infernální film, jehož cílem je pokálet vlastní historii a především křesťanství jako takové. Jeden z nejošklivějších filmů, které jsem v poslední době viděl. Trochu mi připomínal starší destruktivní gore western  "Condenados a vivir" (1972)... A ještě poznámka: hodně by mne zajímalo, který idiot vymyslel český název filmu, který je naprosto zavádějící... ()

Reklama

janesX 

všechny recenze uživatele

Mňa to celé bavilo, až sa trochu divím niektorým hodnoteniam. Bavilo ma pozerať, ako sa tí španielski psi na honbe za zlatom zabíjajú medzi sebou. Aj keď to nemuselo byť až tak chladné a mohlo to mať krajší, napríklad romantickejší koniec, takto je to aspoň prirodzené a hodné šestnásteho storočia. V tejto atmosfére sa naozaj ocitnete na sto minút v stredoveku, v exotickej džungli a v zákernej spoločnosti. Veľmi vydarené a dávam 74%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělské historické syrové drama o skupině žoldnéřů, kteří se vypraví do bájného města skrz neprostupnou džungli a musí bojovat s indiány, mezi sebou a jsou pronásledováni jinou skupinou ozbrojenců. Je to zajímavé ale pluje to odnikud nikam a ten konec je trochu jalový a ztrácí to spád ve vyprávění. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Voják: "kurde zakopnul jsem" Velitel: "Nasaďte mu garotu" Voják: "radši umřu jako voják " Velitel: "nope, garotu" Voják " tak jdem na to" ..... a nechal si nasadit to škrtící zařízení =D Jako chvílema to bylo fakt komický, jak se nechávali popravovat, jakoby život neměl cenu...trochu jako viral videa, kdy se herci snaží napodobit hloupé situace z počítačových her...Nicméně, od Aguirre, hněv boží musím vidět všechno na tohle téma a baví mě to sledovat. Takže od toho se odráží moje hodnocení, je to komicky hloupý, ale baví mě to. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Herec Óscar Jaenada, představující poručíka Alféreze Gorriamendi, se stal představitelem conquistadora Hernána Cortése v seriálu Hernán (od r. 2019), zahrál si zde tedy svého následovníka v conquistě Latinské Ameriky. (codyak)

Reklama

Reklama