Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • USA Surf's Up 2: WaveMania (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

kaliakra 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie klasiky vzniklo v produkcii USA, ale v lacných kanadských štúdiách, ako propagačný videofilm wrestlingovej federácie, určený len do videodistribúcie. Pre toho, kto pozná wrestlerské hviezdy, to môže byť celkom fajn zábava. Kto ich nepozná, čumí ako puk. U nás distributér nasadil propagačné video za plné vstupné do kín ako riadny film. Nuž, riadny, štandardný film to nie je, ale ani sa tak netvári. Najzábavnejší je slovenský dabing, ktorý vyrobili v Česku českí herci. To nie je slovenčina, ale nefalšovaná "slovenština" akú sme v kinách nepočuli už roky! Takže vlastne milý návrat do praveku filmovej distribúcie. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Chcel som niečo easy na zaspatie, no toto bolo plytké jak kavova lyžička otočená naruby. Tak blbé že som až nezaspal. Moja záľuba v rozprávkach tu nefunguje ani na 5% Ale z nostalgie k prvému dielu ako celkom fajn nápadu a celkom peknej animácií aspoň 1*. Nikdy viac nechcem naraziť na takúto sračku. ()

Reklama

Blind307 

všechny recenze uživatele

...videné v kine...mojimi očami tam zaznelo žalostne málo zaujímavého...keby tam nebolo pár milých vtípkov, tak to zveziem zo sveta...očami mojich detí: 3ročná sa žalostne nudila a takmer 5ročná kukne hádam hocičo (maniak na kukanie rozprávok) to zhodnila jednoducho: "mne sa to až tak nepáčilo..."...a to nemá latku postavenú vysoko...ešte im pustím jednotku, podľa hodnotenia lepšie...takuvidíme...apropo mňa mimoriadne najviac rušilo tie "spravodajské vstupy TV", to bola pohroma... ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Méně je někdy více. Původní Divoké vlny měly zůstat jediné. Tohle pokračování se vážně nepovedlo - vtipné to není, příběh o ničem - finální surfování na blescích je zkráceno na minimum a přitom se celý děj točí kolem toho, Hang 5 jsou spíše k smíchu než k obdivování, a ještě to překvápko nakonec - já neodcházím, koho by bavil důchod. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není ničím světoborným, spoustou fórků zůstává především animákem pro děti, ale rozhodně animákem netuctovým a podstatně zábavnějším i pro dospělejší publikum, než bývá v poslední době obvykle. Jistě, Zootropolis sice zůstane nejlepším animákem posledních let, ale navzdory klišé o potřebě přátelství oproti úspěchu a bla bla bla se na Divoké vlny 2 dobře kouká, děj rychle odsýpá, některé žertíky jsou hodně povedené (na svědomí je má hlavně trochu mimózní kuře Joe) a narážky třeba na Indiana Jonese při procházení chrámem plným pastí a nástrah vyloženě potěší. Vůbec špatný taky není nápad, který po tvůrci použili po úspěchu jedničky, tedy že se celý příběh tváří jako natáčení dokumentu o surfařích imaginárním filmovým štábem. Takže i když nemám rád animáky, v zásadě dávám palec nahoru. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama