foto

Vince McMahon

  • nar. 24.8.1945 (71 let)
    Pinehurst, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoké vlny 2
2016 Scooby-Doo & WWE:Prokletí Speed Démona
2015 Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamenné - vyp.
2014 Ladies and Gentlemen, My Name is Paul Heyman - a.z.
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie - vyp.
2013 WWE Total Divas

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)
2003 Stripperella (TV seriál) - vyp.
1998 Celebrity Deathmatch (TV seriál)

Dokumentární

2015 W.W.E. 24 (TV seriál)
2014 Shawn Michaels: Mr Wrestlemania - a.z.
2011 Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
2009 WWE: The Rise and Fall of WCW
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.
2004 Monday Night War, The: WWE Raw vs. WCW Nitro - a.z.

TV pořady

2017 WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad) - a.z.
2016 WWE Fastlane (TV pořad) - a.z.
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2015 Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
Sting: Into the Light (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
2014 Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2012 WWE Rock vs. Cena - Once in a Lifetime (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
2010 WrestleMania XXVI (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad) - a.z.
2009 Starrcade: The Essential Collection (TV pořad) - a.z.
The 25th Anniversary of WrestleMania (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
2008 WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2007 WrestleMania XXIII (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2006 WrestleMania XXII (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2005 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2004 WrestleMania XX (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
2003 WrestleMania XIX (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2002 WWE Divas: Undressed (TV pořad) - herec, a.z.
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2001 WrestleMania X-Seven (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2000 WrestleMania 2000 (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
WrestleMania XV (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
1998 WrestleMania XIV (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
1997 WrestleMania XIII (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1996 WrestleMania XII (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Hall of Fame 1996 (TV pořad)
1995 WrestleMania XI (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Hall of Fame 1995 (TV pořad)
1994 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWF Hall of Fame 1994 (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1992 WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1990 WWE SummerSlam (TV pořad)
1988 WWE Royal Rumble (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2001 WWF Backlash (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace