foto

Paul Levesque

  • nar. 27.7.1969 (47 let)
    Nashua, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Paul Michael Levesque lépe známý pod svou přezdívkou Triple H je profesionální wrestler a herec. Narodil se 27. července 1969 v Nashua, New Hampshire, USA. Je velkou hvězdou WWE od roku 1995 a členem slavného tag teamu DX společně se Shawnem Michaelsem. Má mnoho přezdívek, jako „The Game“, „King of Kings“, „Cerebral Assasin“. Je ženat s bývalou wrestlerkou Stephanie McMahon, jejíž otec je chairman WWE, Vince McMahon.

S kulturistikou začal ve 14 letech a jeho největším idolem byl wrestler Ric Flair, s kterým je nyní velkým kamarádem. V WWE se nejdříve prezentoval jako Hunter Hearst Helmsley, z této přezdívky poté zkrácením vzniklo jméno Triple H. Je 13tinásobným World championem. V roce 1997 vyhrál titul King of the ring a v roce 2002 Royal Rumble.

Je také velkým přítelem Lemmyho z britské heavymetalové skupiny Motörhead. Ta mu nahrála dvě úvodní znělky při příchodu do ringu „The Game“ a „King of Kings“. Také s ním dvakrát vystupovala naživo na Wrestlemanii 17 a 21. Sám Triple H si pouští Motörhead, když je v posilovně, či si je zpívá, když jede v autě.

Objevil se v několika seriálech, PACIFIC BLUE, zahrál si pedanta v THE DREW CAREY SHOW a střihnul si miniroli v seriálu GROWN UPS, kde se v jedné epizodě objevil jako Cameron Russell. Jeho doposavaď největší filmová role byla upír Jarko Grimwood ve filmu BLADE: TRINITY. Aktuálně bude hrát ve filmu JOURNEY OF DEATH po boku Clive Owena s produkcí WWE. Režie by se měl ujmout John Milius.

Lukáš "Vizmír" Jarolím

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoké vlny 2
2016 Scooby-Doo & WWE:Prokletí Speed Démona
2014 Journey to SummerSlam: The Destruction of the Shield (TV film) - a.z.
Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
2011 Garde na výletě
Inside Out
2004 Blade: Trinity

TV seriály

2016 WWE Story Time (TV seriál)
2015 Breaking Ground (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)
1999 Grown Ups (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Dokumentární

2016 Straight Outta Dudleyville: The Legacy of the Dudley Boyz - a.z.
WWE Randy Orton: RKO Outta Nowhere - a.z.
2015 Owen: Hart of Gold
The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J - a.z.
W.W.E. 24 (TV seriál)
2014 Shawn Michaels: Mr Wrestlemania - a.z.
2013 WWE: Best of WWE at Madison Square Garden - a.z.
WWE for All Mankind: Life & Career of Mick Foley
WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
2012 Attitude Era
The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
Undertaker: The Streak - 20-0
WWE: Falls Count Anywhere: The Greatest Street Fights and Other Out of Control Matches
2011 Big Show: A Giants World - a.z.
Randy Orton: The Evolution of a Predator
Stone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All Time
True Story of WrestleMania, The
2010 Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
Lemmy Forever
The John Cena Experience
2009 Jeff Hardy: My Life, My Rules
WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009 - a.z.
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection
2007 The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
WWE: The Best of RAW - 15th Anniversary, 1993 - 2008
2005 Motörhead - Stage Fright (koncert)
Tombstone: The History of the Undertaker

TV pořady

2017 NXT TakeOver: San Antonio (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad) - a.z.
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
2016 NXT TakeOver: Brooklyn 2 (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad) - a.z.
WWE Cruiserweight Classic: CWC (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2015 Daniel Bryan: Just Say Yes! Yes! Yes! (TV pořad)
Dusty Rhodes: Celebrating the Dream (TV pořad)
NXT TakeOver: London (TV pořad)
NXT TakeOver: Respect (TV pořad)
NXT TakeOver: Unstoppable (TV pořad)
Sting: Into the Light (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Legends with JBL (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2014 NXT Arrival (TV pořad)
NXT TakeOver (TV pořad)
Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WrestleMania XXIX (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE: The Best of In Your House (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE: Triple H - Thy Kingdom Come (TV pořad)
2012 WrestleMania XXVIII (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2011 WrestleMania XXVII (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2011 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2010 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2010 (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2009 The 25th Anniversary of WrestleMania (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2008 WrestleMania XXIV (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2008 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE One Night Stand (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2007 WrestleMania XXIII (TV pořad)
WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2006 WrestleMania XXII (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2005 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad) - a.z.
WWE Vengeance (TV pořad)
2004 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2003 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2002 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Velocity (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
2001 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Undertaker - This Is My Yard (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Tough Enough (TV pořad)
2000 WrestleMania 2000 (TV pořad)
WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
1999 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
1998 WrestleMania XIV (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
1997 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1996 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Hall of Fame 1996 (TV pořad)
1995 WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1994 Starrcade (TV pořad)
WWF Action Zone (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace