Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby mi bol niekto povedal, že takí "navoňaní" frajeri, ako boli tvorcovia Saw či Collector-a, natočia takúto nudu, ktorá je navyše len slabučkou, nedomyslenou atrapou druho menovaného snímku, povedal by som mu: VERÍM TI! Dnes sa už netočí na kvalitu, níbrž kvantitu, pričom len zriedka ktorý hororo packal (Wan a pod.) si dokáže udržať svoj štandard. Neustále ťažiť z jedného nápadu sa donekonečna určite nedá, čo títo dvaja ani omylom nepochopili. Nie že by vďaka budovanej a celkom hutnej atmosfére "Neighbor" vyslovene nebavil, no bohužiaľ, ani mimoriadne extra nenadchol. Škoda. Keby aspoň nejaké to gore spatrilo svetlo sveta, ale takto ... - 50% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Režisér vykradol sám seba - a ja mu tlieskam! Vôbec som sa necítil podvedený, napätie by sa dalo krájať a odôvodnené násilie ma donútilo zovrieť päste. Poctivé 4 susedské "lahváče" sú absolútne zaslúžené. - Mimochodom, zaujímalo by ma aký mysliteľ to zaradil do hororového žánru. Je to exploitation ako sa patrí. (29.12.2016) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z Collectora máme už takový mini kult a Dunstan si zřejmě naivně myslel, že když obsadí stejného herce, vybere podobnou zápletku, že úspěch sklidí znova, ovšem zde chybí gore a vizuálně je film podstatně chudší. Co se mi líbilo, byli záporáci, vybavil jsem si hned Storm Warning, ovšem je to celé až příliš opatrné a nedostatečně intenzivní. Nenudil jsem se, průměr tomu tedy střelím, ale příště to chce zlepšit. 50% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý vidiecky pár sní o lepšej budúcnosti. Financie získavajú prostredníctvom nelegálnych akcií, do ktorých ich zaplietol ich rodinný príslušník. Zrovna vtedy, keď im k ich vysnívanému odchodu chýba posledný krok, sa dostanú do komplikácií a zisťujú, že nie len oni sú zapletení v nelegálnom biznise. - Aj keď milujem kombináciu Dunstan + Melton + Clouser, musím uznať, že tento projekt je posunom o level nižšie. Prekvapivo priškrtená brutalita zrovna v oblasti, ktorá im ide najlepšie. Home Invasion je subžánrom, v ktorom u moderného hororu nemajú konkurenciu a rozhodli sa zostať u podobného konceptu. Josh Stewart a Alex Essoe, ktorá sa na hororovej scéne posúva stále vyššie, vytvorili príjemný pár, ktorému som musel držať palce. Záporáci taktiež nesklamali a pôsobili nepríjemne, aj keď nemali tolko priestoru, kolko som si želal. Hudba je perfektná a vystupňuje sa hlavne v závere. Ja som s výsledkom dosť spokojný, ale iným možno vadí, že tvorcovia majú až príliš silné meno a nemali by si dovoliť takéto menej intenzívne projekty. + herec z The Collector a The Collection + herečka z Starry Eyes a Tales of Halloween + herec z Savaged a Suburban Gothic ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nemá za úkol překvapit, ale na 90 minut člověka posadit a bavit. Sice zde není nic překvapivého a vše jsme už viděli někde jinde. Pořád se ale jedná o lehce nadprůměrný snímek, který nenudí, rychle uteče a nějakého toho napětí se taky dočkáme. Od režiséra Collectora jsem však čekal trošku víc krve. Snad Jindy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama