Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

akisha 

všechny recenze uživatele

Za dynamiku, super hudební doprovod (to se od Clousera, vrchního skladatele hororů - např. série Saw - dalo čekat) a hlavně mého vysoce oblíbeného Joshe Stewarta rozhodně pozitivní body. SPOILER Líbí se mi přístup režiséra k hlavní postavě. I co se týče Collectora a Collection je Josh Stewart sympaťák na hraně zákona, kterýmu není líno se vrátit pro nějaký chudáky a pomoct jim, a co oceňuju nejvíc - režisér ho i tady nechá přežít. KONEC SPOILERU. Vyšší hodnocení nedávám jen proto, že to opravdu v žádném ohledu nijak - ani úplně minimálně - nepřináší nic nového. A to tím způsobem, že to profláklou zápletku ani neservíruje nějak extra nadupaně. To ale neznamená, že by to nebylo napínavý a i finále je takový uspokojivý, ale těhle filmů je taková hromada, že to přece jen chce něco víc. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Dost slabý odvárek oproti Dunstanovým předchozím filmům The Collector a The Collection. Ty mě dokázaly zaujmout svoji ponurostí, napětím a nekompromisní brutalitou. The Neighbour tyto prvky až na pár výjimek citelně postrádá, nemluvě o tentokrát dost čajových záporácích. Menším pozitivem je tak alespoň neoposlouchaný a často velmi zajímavý výběr písní, což byla i deviza dvou přechozích výše zmíněných Dunstanových snímků. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keby mi bol niekto povedal, že takí "navoňaní" frajeri, ako boli tvorcovia Saw či Collector-a, natočia takúto nudu, ktorá je navyše len slabučkou, nedomyslenou atrapou druho menovaného snímku, povedal by som mu: VERÍM TI! Dnes sa už netočí na kvalitu, níbrž kvantitu, pričom len zriedka ktorý hororo packal (Wan a pod.) si dokáže udržať svoj štandard. Neustále ťažiť z jedného nápadu sa donekonečna určite nedá, čo títo dvaja ani omylom nepochopili. Nie že by vďaka budovanej a celkom hutnej atmosfére "Neighbor" vyslovene nebavil, no bohužiaľ, ani mimoriadne extra nenadchol. Škoda. Keby aspoň nejaké to gore spatrilo svetlo sveta, ale takto ... - 50% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Dunstana mám rád, opět nám totiž naservíroval film, kde hrdinové nejsou vyloženě kladní a člověk, tak neví komu fandit. Sice to neni tak intenzivní, jako Sběratel a ani né tak krvavý, ale furt je slušně napínavý thriller. První polovina se sice trošku vleče, ale jakmile si hlavní protagonista dá dvě a dvě dohromady, tak se slušně rozjede. Co se týče násilí, tak až na dvě (dejme tomu) úmrtí, je to všechno mimo kameru, ale to druhé je láhůdkové, to zase jo. Navíc ke konci to začne být docela, drsné, i když je mimo kameru, aneb čeho všeho sou lidi schopni aby přežili. Hudba ve stresových situacích, dobře brnká a jenom přidává na nervozitě, když se začne něco dít, tak se zase vypne. Což je super, v mnoha filmech, se to dá na plný koule a zážitek je pak nulový, to se tam pak perou a do toho všeho řve hudba. Tady to však neni, tak palec na horu Logicky má film i nějaké to překvapení a konec si řiká o přídavek, tak snad. Tak a tímhle ukončuji svůj čtrnáctidenní hororový marathon, co stojí za to a co ne, najdete v komentářích. Však za mně vede Unfriend a pak Hush. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Spíš urazí než nadchne. Po undergroundovejch klasikách Collector + Collection se přišlo s celkem podprůměrným filmem kterej je spíš thrillerově laděnej. Jako vždy sympatickej Josh Stewart to tentokrát moc nezachrání neboť mu nohy podráží hrozně obyčejnej scénář. Ten film je úplně bez nápadu a bez šťávy, trochu to vyvolává dojem debutovýho filmu a né filmu od zkušenějšího režiséra. Na to že se 80% filmu nic neděje jsem se ale nenudil takže uplnej průser to asi neni. Záleží co od toho čekáte. Radši moc nečekejte :)) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama