Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je roku 2016 zvolen novým prezidentem USA Donald Trump, začnou se Ally vracet staré fóbie s klauny a se svojí partnerkou Ivy se bojí, že přijdou o svého adoptovaného syna Oze... (TV Prima)

Recenze (27)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkal další série mého oblíbeného seriálu. Po prvním pilotním díle mám dobrou zprávu zaujalo mě to a jsem zvědavej, jak se to bude dále rozjíždět. Nejsem volební maniak, uřvaná psycho ženská (Sarah Paulson) taky nepatří mezi oblíbené, slečna (Billie Lourd) na hlídání syna vypadá, že si libuje ve vraždách a myslím, že taky bude zásadní postavou, kdo by neměl rád klauny víc než děti ano je to, tak a navíc Twisty je zpátky, což jsem velice rád a náš modrovlasý (Evan Peters) se projevuje jako řádný magor, který ještě pobaví. ()

Sancoo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem byl skeptický, poté co jsem se dozvěděl, že hlavním tématem budou volby, pro mě nic neříkající téma (v USA velmi ožehavé). Alespoň ti klauni by to mohli zachránit, pořád v to doufám, jelikož po shlédnutí první epizody jsem tolik nadšený nebyl. Původní kouzlo AHS, které mě k seriálu přivedlo je už dávno pryč (né možná náhodou po odchodu Jessicy) .Sarah Paulson ječí jako o život víc než dříve, bohužel jiný už to nebude, takže zbytečný si na to stěžovat. Tahounem této série bude jednoznačně Evan a Billie v roli chůvy, ale težko soudit dle jedné epizody. Rozhodně velké plus za hudbu, která se mi libila, scény s klauny na které hlavně sázím a malé cameo Twistyho. Doufám, že se tato série rozjede dříve, než to bylo u Roanoke, tam si to nechali až na úplný konec. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda sedmé sezóny byla sice lepší než mnohé díly předchozí řady, to ale není žádná pochvala, to je krutá realita. Ať jsem hledal, jak jsem hledal, kromě krátkého vstupu Twistyho jsem horor nenašel a Sarah Poulson jsem musel všech šest předchozích sérií doslova přetrpět a nejsem si jistý, jestli to zvládnu i posedmé. Štvala mě tady fakt příšerně. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No těžko říct, co z toho vyleze. Vypadá to lépe, než hodně slabá poslední šestá série. Téma je to pro takový typ seriálu trochu zvláštní, ale skýtá určité možnosti. Vidět chvíli šílící demokratku S. Paulson je z jedné strany zábavné, z druhé strany však její přehrávající hysterie otravuje. Celkově mi to přijde takové chudé, moc atrakcí tam není, ale třeba se to ještě vyvine...55%. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cult sa rozbehol asi najslabšie zo všetkých sérií, bez sympatických postáv, ktoré diváka skôr odlákajú od sledovania série. V ponúknutých charakteroch nájdete slabosti alebo hlúpu, agresívnu snahu o zmenu, s ktorou sa nedá súhlasiť, pobaviť však môže. Reakcia na zvolenie Trumpa je rozbehnutá sľubne, jeho volič je zobrazený priam dokonale. Je našliapnuté na neštylizované násilie, čo je v danej téme dobrá voľba. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama