Reklama

Reklama

VOD (1)

V létě roku 1984 utíká pětice přátel z Los Angeles za prací na táboře Redwood. (Disney+)

Recenze (24)

Tenno 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že role byly dobře obsazené, ale osobně mi tam chybí stálí herci. Co se týče příběhu, tak bych to přirovnal k béčkovému seriálu. Něco se stane, nikdo mu nevěří, zvoní telefon, který nefunguje apod. Nějak strašidelná tato epizoda nebyla, jen se objevilo pár lekaček. Doufám, že další epizody budou zajímavější. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial to vyzera ako dost zvlastny zart s recyklaciou hororovych killer vyvrazdovaciek typu Halloween z 80tych rokov. Ma to ten nadych retra a par vypatlanych postaviciek tiez z toho obdobia. Zhruba takych, aby ste mali koho na platne popravovat. Zial s takmer nulovou atmosferou, kedze je to totalne predvidatelne a cele akesi naivne a prvoplanove (utek...i dalsie veci). Uvidime, ale nemyslim, ze sa to nejak vyrazne odlepi od dna. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím ako celok po štyroch dostupných častiach. Nabušená jazda, plná gore a twistov, až sa človek diví, že je to "len" TV seriál. Neodolateľný retro vizuál, vrátane úžasnej zvučky, 1984 sa krásne pohráva so žánrovými klišé a pritom im vzdáva poctu. A zabudnite na offscreen kills, jednotlivo by tieto gore lahôdky boli ozdobou každého poriadneho "regulérneho" slasheru. Tak, toto je prípad, kedy seriál supluje stagnujúcu scénu takmer neexistujúcich nových slasherov na veľkom plátne a pritom si ide vlastnou cestou. 1984! ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prológ efektný a atmosférický, osemdesiate tiež, bratia Coenovci by mali z hlúpych postáv radosť. Napadnutie v desiatej minúte je veľmi nepresvedčivé. Obeť má možnosť ujsť alebo sa brániť, no nevyužíva ju dostatočne a páchateľ zbytočne riskuje. Kamera a strih tradične skvelé, krv a atmosféra strachu zaručené, rovnako aj fresh dojem ako aj pri každej predošlej sérii. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je v dnešní době zvykem, úspěch se schovává v dobře natočeným retru sedmdesátek/osmdesátek. AHS z toho technicky těží maximum, plus si do toho bere hromadu odkazů na většinu známých slasherů. Na druhou stranu je to ale slabší a ,,bez nápadu” oproti většině předchozích sérií. Chybí tam stálí matadoři, i když to dvě postavy táhnou celkem dobře. Nemyslím si ale, že tohle bude úspěšná série, stejně jako Apcalypse a Roanoke. A titulní theme je hrozná. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když dává dozorce Klíčníkovi léky, nechá u dveří otevřené dvířka. Když ale Klíčník opouští svou celu, tak jsou zavřená. (Duoscop)
  • V dodávce hraje „Somebody's Watching Me“ od Rockwell a při odjezdu z benzínky zase „Photograph“ od Def Leppard. (Duoscop)

Reklama

Reklama