Reklama

Reklama

VOD (1)

Tábor Redwood přiláká ztracenou duši hledající rozuzlení. (Disney+)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benjamin sa vracia do kempu Redwood kde jeho "nesmrteľným" obyvateľom vysvetlí, kto je záhadná žena v bielom ktorú často v lesoch stretávajú a tak sa dozvedia odkedy je miesto, kde sa kemp nachádza prekliate...množstvo flashbackov dej trochu vyjasní ale stále séria stojí predovšetký na vynikajúcej retro atosfére, kamere a hudbe a dobrých hercoch, ktorý sa doslova vrátili včase a 80roky zvládajú na výbornú, pretože dej nie je najsilnejšou stránkou tejto série. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sláva! Téměř před finálem dost slušný díl. Prozatím (nechci předbíhat) pro mě nejlepší díl 9. série. Konečně se vrátili staří dobří známí herci z předchozích řad. Snad na ně nebude do konce série zapomenuto. I když nefandím postavám, které ztvárňují, nerada bych o ně jen tak zase přišla. Tenhle díl obsahoval vše, co 1984 doteď chybělo zvláště pořádný logický příběh důležité postavy až překvapivě smutný a opravdu skvělý. Konečně jsem měla pocit, že se koukám na staré AHS, které veškeré tyto smutné příběhy postav obsahovalo. Od prosté a tupé neustálé řezničiny, která tuto sérii provází se příběh konečně někam pohnul a alespoň už směřuje k nějakému závěru. Nakonec se i začínám těšit a jsem i docela zvědavá, jak to celé dopadne. Musím přiznat, že mi do tohoto dílu bylo skoro ukradené, co se se všemi stane a jak to skončí a vydržela jsem koukat jen z nostalgie. Hodnocení: (4*) ()

sans.sourire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je přesně to, co chybělo 1984 k dokonalosti. Perfektní. Motiv byl už celý odhalen. Tolik zvratů, neuvěřitelný vývoj postav, pořádný příběh. Musím se přiznat, že jsem měl i slzy na krajíčku - tento díl nebyl jen úžasně hororový, ale i smutný a dojemný. Neskutečně se těším na další díly. Klenot této série. 100/100 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita této sezóny vykazovala setrvale sestupnou tendenci, takže je sedmá epizoda jakousi anomálií, protože jsem se tentokrát nenudil, a proto jsem mohl nečekaně zvýšit hodnocení. A to jsem v minulém komentáři napsal, že mě tato řada ničím nepřekvapí. No, na slavnostní ohňostroj to ale zase rozhodně nebylo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody hraje „Buttons And Bows“ od Dinah Shore. Při bruslení hraje „Armageddon It“ od Def Leppard. Při bouračce hraje „Poison“ od Alice Cooper. Ke konci epizody hraje „Too Shy“ od Kajagoogoo. (Duoscop)

Reklama

Reklama