Reklama

Reklama

Marrowbone

  • Španělsko El secreto de Marrowbone (více)
Trailer 3

Mladého muže a jeho tři mladší sourozence, kteří utajili smrt své milované matky, aby mohli zůstat spolu, pronásleduje v jejich rozlehlém sídle hrozivý duch. (Filmbox)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (54)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

MacKay vo filme a ja viem, že musím zpozornieť. Vo väčšine prípadov je to katastrofa. Toto neni výnimka. Zamotané, divné, nesympatické. Filmy o ludoch so zdevastovanou psychikou sú už asi také. Tu sa krásna idylka po jednom strihu zmení na zmesku záberov, čo nedávajú zmysel, vás nudia a znechutia. Záver vyšumí do prázdna. 1 z 5 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Matka a čtyři děti se uchýlí do odlehlého domu, kde chtějí začít nový život, ale minulost nikdy nespí a navíc matka celkem záhy umírá, což vše ještě zkomplikuje. Perfektně zahrané a to od všech zúčastněných včetně toho nejmladšího. Nic nemohu vytknout ani vizuálu a prostředí dávalo příběhu nejrůznější možnosti. Jenže ona to byla nuda. Mysteriózní prvky příliš nefungují, napětí neexistuje a příběh se vesměs motá v kruhu. Zvrat, který nakonec přišel, filmu prospěl i neprospěl. Je sice pěkné, že se začalo konečně něco dít, ale na druhou stranu to vzhledem k předchozímu ději nedávalo moc smysl. Navíc to bylo neúměrně dlouhé. Španělé mě tentokrát nepotěšili. 40% patří hlavně hercům. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nádejné herecké výkony od mladých ľudí, ktoré však vďaka réžii a slabšej dynamiky príbehu nie sú dostatočne viditeľné. Záver tu nedokázal zamaskovať predchádzajúce zlyhanie. Váhal som medzi dvomi a tromi hviezdičkami. Po prvom videní spíš mierne neistá „dvojka“. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Extrémní škoda těch posledních dvaceti minut, protože do té doby bylo moje srdce velmi spokojené. Do té osudné hodiny třicet se filmu umně dařilo míchat nápady, boží barák a přírodu a zajímavé herce s klasickými/povědomými drama-horror-thriller klišé do neokoukaně působícího "experimentu", ale potom se to všechno zvrtlo v něco mnohem obyčejnějšího a zapomenutelného jako lusknutím prstu. Ale neviním z toho jenom ten twist, může za to spíš jeho pojetí a některé scény, kterými je ilustrován. Kdyby byl film trochu kratší (a zkratkovitější!), sebevědomější a méně-divákův-důvtip-podceňující, tak si myslím, že i se současným vyústěním mohlo napětí zůstat napjaté a byl by to takový malý uzavřený hotový bizárek. V současné podobě to bohužel trochu příliš smrdí tím režijním debutem. (A taky si myslím, že měl tenhle příběh být zasazen tak do roku 1920 a nikoliv 1969! A když už rozdávám ty nevyžádané rady, tak utíkat měli z Ameriky do Anglie/Evropy a ne naopak, protože takovouhle krajinu za Ameriku prostě nepřevlečou.) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Scénarista Sirotčince natočil nudný, nezáživný thriller s výbornými mladými herci. Ono to na pohled působilo velmi neatraktivně, dějově mě to absolutně nezaujalo ( jen finální zvrat by se dal pochválit), tempo je velmi roztahané a fakt, že se zde nic moc pořádného nestane za celý film celkem bolelo. Tohle ne. Španělé si vybrali slabší chvilku. 35% ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama