Reklama

Reklama

Mars

(seriál)
TV spot 2
USA, (2016–2018), 9 h 22 min (Minutáž: 46–47 min)

Předloha:

Stephen Petranek (kniha)

Hrají:

Jihae, Alberto Ammann, Anamaria Marinca, Sammi Rotibi, Clémentine Poidatz, Cosima Shaw, Jeff Hephner, Olivier Martinez, Roxy Sternberg, Evan Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Ze všech planet naší sluneční soustavy žádná tak neuchvátila naši pozornost a představivost jako Mars, záhadná a nesmazatelná součást všehomíra. Snaha vyslat na Mars člověka již po léta zaměstnává špičkové vědce a zároveň zaujala veřejnost díky bestsellerům jako "Marťan" Andyho Weira či tweetům astronauta Scotta Kellyho, které byly poslány doslova z jiného světa. National Geographic Channel (NGC), veleúspěšní producenti Ron Howard, Brian Grazer a Michael Rosenberg z Imagine Entertainment a producenti Justin Wilkes a Dave O'Connor z RadicalMedia spojili své síly a prostřednictvím celosvětové senzace, seriálu Mars, pozvou diváky hlouběji do vesmíru než kdy dříve. (National Geographic)

(více)

Recenze uživatele Dr. Hawkeye k tomuto seriálu (5)

Mars (2016) 

Jak tak čtu zdejší příspěvky, vypadá to, že většina sledujícího nepochopila žánr dokudrama. Za sebe velmi solidní 4 *. ()

Nejsme sami (2018) (S02E01) 

Výborný start druhé série. A vlastně i dost smutný. Protože tvůrci předpokládají, že lidu budou hovada i na Marsu. Aneb komerční společnost staví svou kolonii na Marsu a vědci z té první, nám již známé, kolonie, jim musí, chtě nechtě pomoci. Jenže zatímco vědci jsou vázáni jasným kodexem, o nově příchozích se to říct nedá... Uvidíme, kam to povede... ()

Oddělené světy (2018) (S02E02) 

Docu pomalu ustupuje, zůstává hlavně drama, ale stále si to drží vysokou úroveň. Jistě, zamrzí za vlasy trochu přitažené věci (sestra velitelky se i přes všechny testy vydává do vesmíru s tumorem; rvačka na oslavě... ačkoliv jsou to jen lidi) a pousmát jsem se musel i nad protesty Greenpeace. Vždy mě pobaví, jak se s lodí, která hltá naftu po galonech, přiřítí k těžařské plošině a protestují proti těžbě ropy... ()

Temnota (2018) (S02E03) 

Nějak jsem se nemohl zbavit dojmu, že jsme už moc v žánru sci-fi. Vědkyně, která by porušila všechna pravidla, jen aby pokračovala ve svém výzkumu... a nemá to (zatím) žádnou dohru. No, nevím... ()

Nákaza (2018) (S02E04) 

Ano, na Marsu je život. A ne, nemá lidi rád. Není to žádná vyvražďovačka typu Life, ale vše se odehrává na mikroskopické úrovni. Tohle mě bavilo... ()

Reklama

Reklama