Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozné recenze a reakce všech co tento film viděli a i neviděli mě celkem vyděsili, ale nakonec jsem se přesto na tento "skvost" podíval. Můžu s čistým svědomím říci, že to není tak strašné... kdyby to bylo béčko s pár tisícidolarovým rozpočtem, ale určitě ne 100milionový megafilm!!!! Proboha proč tento film někdo dal do ruky člověku co pracoval na spec. efektech ve Vetřelci 4 a režíroval Fantoma Paříže(ten neni špatný...)? Catwoman není látka pro takového to digitálního fajnšmekra. Ne, že by Pitof byl nějaký génius, ale myslím si, že nneí tak špatný, ale v tomto případě nezvládl rozpočet a scénář(to asi nebudej jen jeho vina :)). K dalším záporům filmu (klady nebo spíš klad si nechám nakonec :)). Digitální podoba města a brutálně "hnusné" nájezdy kamery na digitální budovu... to je tragédie. Nechápu jak tohle někoho mohlo napadnout udělat a ještě k tomu tak odfláknout. Nevím jestli se mám zmiňovat o pohybech, běhu, skocích a podobných machrovinkách slečny co má ráda kočičky. Je pravda, že návaznost dig. a hraných postav je dobrá, ale dig. podoba je neuvěřitelnš viditelně počítačová a to vytváří odpor k takovýmto scénám. Kočička chodí, švihá s bičem, oblečená v kůži(kdo si představuje S/M dominu boduje ;-)) brozdá na ukradené motorce město. Scvénář o pomstě ženy, která musí postupně zjistit kdo jí zabil a díky kočce získá jisté schopnosti je opravdu nudný a stupidní. Prominte, ale kdo by vymyslel krém, který vám kůži zpevní jako ocel a pak to klidně začal prodávat? To je fakt ujetý. Benjamin Bratt jako "krásný" zachránce (takový rytíř na bílém koni) je sladkej až me z toho bolí hlava. Halle Berry jako kočičika... Opravdu nevím, zadečkem vrtí krásně, ale herecky je to mínusová hodnota. Sharon Stone už je moc stará(ikdyž v závěrečné finále ukáže jak umí dobře létat) a není tak krásná jako v 7ákladním instinktu. Ještě v pozadí stojící program z trilogie matrixu oblíbený frantík, je nudný, nezajímavý a jeho postava je zde velmi podobná matrixovské :). Docela jsem si všiml podobnosti s filmem Maska. Oba hrdinové žijí různé životy.... V noci dělají věci, které si né ůplně pamatují a chovají se úplně jinak. Hudba není tak zlá jak se čekalo, ale myslím, že nezazní žádná písnička zpívaná mužským hlasem. Chvílemi mi přišlo, že se dívám na feministický film. Jediný klad filmu? Zamýšlím se... Kdyby tam svlékli donaha Halle a ukázali to možná bych klad našel... MOŽNÁ ... :) PS: doufám, že toto nebude bráno jako spoiler :o) ale u tohoto filmu je to úplně jedno :o) ()

k212 

všechny recenze uživatele

Tak nějak přemýšlím, že bych si taky zatloukla jeden hřebíček... ale když se podívám na některé filmy, které jsem hodnotila v nedávné době, uvědomuji si, že bych si vlastně odporovala (viz Resident Evil ... namátkou). Catwoman je po stránce vizuální dokonalá a zdůrazňuji originální pastva pro oči - vyjma tedy jednoho nezanedbatelného aspektu a tím je okatá digitální příšera, která supluje kaskadérské kousky (o dvě třídy horší než první Spiderman). To už tady ale bylo protřeseno dostatečně. Na druhou stranu si zase říkám, vždyť to má být komix, takže jsme na půdě fantastiky, proč nás tedy pohání touha po přílišné realističnosti? Hm... To byl chabý pokus, jistě. Pitof je prostě jenom jeden, evidentně mu nejde o scénář a nějaké to poselství (ani Vidocque není příliš silný ve scénáristických kramflecích), ale především se specializuje na vizuálně-audiální složku filmu, kterou vytváří atmosféru a posouvá na druhé koleje chabý příběh. Je to průměrný bavič, ale jeho režie není čistá a stylizovaná do dokonalosti jako třeba u Baye, ale je jednoznačně osobitá a identifikovatelná. Film sám o sobě je celkem vtipný, dějově trapný, herecky v intencích ozdobných (tedy herci = součást obrazové kompozice). Ve výsledku je to dlouhý obrazově-nápaditý videoklip, který rychle vymizí z hlavy. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

No, není to až taková hrůza, kromě těch prachů, co na to vydali. Ale jako zábavný nebo inteligentní film to brát nesmíte, protože to byste se rozesmáli nebo rozplakali hrůzou. Vlastně, když to srovnám s Kočkou Michelle Pfeipfer z Batmana s Keatonem, je to strašlivý. Michelle nám toho totiž na mnohem menším prostoru předvedla stotisíckrát víc, než ubohoučká Hail. A to mě jen utvrzuje v přesvědčení, že Oskaři se nedávají za schopnost hrát, ale spíše z politických nebo ekonomických důvodů, případně když už neví, komu ještě ho nedali. Rozhodně tahle Kočka mě nepřesvědčila, že by měla nějakej důvod se změnit a kromě dalšího příběhu Ošklivky Berry nic neukázala. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně špatný film, který nemá čím zaujmout a vtáhnout diváka do děje. Postavy jsou vám ukradené, úplně všechny mi byly nesympatické v čele s Halle Berry, která zde opravdu není sexy! I její vztah s nesympatickym poldou mi byl ukradenej, stejně jako její "boj" proti bývalému šéfovi. Problém je, že je to film u superhrdince, nebo alespoň ženě se superschopnostmi, která ale nemá odpovídajícího protivníka, žádného superpadoucha. Jen obyčejné ubožácké lidi. Žádné napětí, žádná akce, nic, jen strašná nuda... Příšerný scénář, režii i herectví ještě podtrhuje naprosto odporná hudba! Maska Catwoman také není zrovna povedená. Účes Halle Berry je tragickej na začátku, když je Ošklivka, po proměně na Catwoman je ale snad ještě odpornější. Naprosto odpudivý film, nekoukejte na něj. Měl jsem potíže to dokoukat, úplně mě rozbolela hlava. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kočičí ženy se nedají zkrotit společenským řádem." Dokud byla Patience ušlápnutá, srandyvzdorná a živá, tak mě to moc nebavilo. Po změně stylu oblékání, jídelníčku a vypínání muziky sousedům mě to docela bavit začalo. Nebo si to možná jenom pletu s tím, že se najednou bylo na co dívat. A já jsem byl pro holky v kůži vždycky snadná kořist. A to ani nemusely svůdně říkat: Mňau. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • Snímek se dodnes řadí mezi ty nejhorší filmové adaptace natočené podle komiksu, mimo jiné byl nominován na sedm "anticen" Zlatá malina, z nichž si jich nakonec 5 odnesl. Jednu získala i oscarová kráska Halle Berry, která si šla sošku sama osobně převzít a celý film zkritizovala. (fiLLthe3DD)
  • Pro problémy s termíny působení na postech hudebních skladatelů odvolali Graeme Revella i Williama Orbita. Na jejich místo potom nastoupil Klaus Badelt. (imro)
  • Hlavní akční scéna souboje mezi Catwoman a Laurel (Sharon Stone) se natáčela 9 dní. (imro)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama