Reklama

Reklama

Max Walker je v roce 2004 už deset let zaměstnancem tajné vládní agentury, střežící tajemství stroje času a dbající na to, aby nikdo možnosti cestovat v čase nezneužil ve svůj prospěch. Nekompromisně zasahuje ve chvíli, kdy někdo mění události a tím ohrožuje budoucnost. Ani on sám nesmí daná pravidla porušit, přestože by mohl zabránit nevysvětlitelné násilné smrti milované manželky před deseti lety. Když se mocichtivý senátor McComb rozhodne stroje času použít k tomu, aby získal peníze pro chystanou prezidentskou kampaň: Tento bezohledný kariérista hodlá zasahovat do času – v nově vzniklé budoucnosti má v plánu zlikvidovat agenturu, aby měl volné ruce pro své špinavé plány. Dokáže se mu postavit jedině neúplatný Max… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Timecop je jedním z nejlepších Van Dammeho béček. Nápad výborný, provedení horší. Coby neohrožený hrdina, vraceící se v čase, vyšetřuje spiknutí, které proniká na vysoká místa. Film jde přímo k věci, nesnaží se diváka mást, ani nadzvednout. Je to zkrátka perfektní věc na zabití času bez nutnosti přemýšlení. 60% = 3/5 ()

Derek 

všechny recenze uživatele

van dammovka s dosť slušným námetom, bohužiaľ zvyšok filmu už tak dobre nedopadol, hlavne akčné scény nie sú nakrútené nejako extra zaujímavo (keď sa nad tým zamyslím tak to platí skoro u všetkých van-dammovkách, okrem živého terču a double teamu, ktore mali na starosti azijski tigri woo a hark, pri ktorych mena ako hyams a lettich vyznievaju az na smiech). ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Klasická srágora o cestování v čase. Jean Claude předvede obvyklou sestavu kop, roznožka, holá prdel, podsek nohou, roznožka, ale jinak je to nejlepší na celém filmu a dost to táhne, chvílema dokonce i zahláškuje "čti mezi řádky." Ovšem ostatní herci stojej za hovno. Abyste pochopili celou debilitu a zbytečnost tohohle filmu stačí se podívat na auto, kterým tam Van Damme jezdí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za dávnych cias v predalekej galaxii, ked som bol maly kinder, tak tento film som mal zo vsetkych Van Dammoviek najradsej. A stale do velkej miery u mna funguje, aj ked uz by som ho na prve miesto nedal. Je to taky skvely mix akcie a romantiky v sci-fi prostredi, co je presne moja salka kavy. Sci-fi gadgety mi trochu pripominali moju oblubenu Hviezdnu branu. Aj z tohto nametu by bol v spravnych rukach skvely serial. Bohuzial ti packali, ktori ho dostali do ruky, tento skvely namet uplne zmrvili. Ale spät k filmu. Ustredna zapletka je super. Postavy takisto. Sympatak Van Damme znova v dvojulohe (co je po roznozke jeho druhy najcastejsi trademark), nadherna Mia Sara, ktora sa neboji ukazat hore bez, slizky zaporak Silver a vtipny sef Bruce McGill. Takisto ta sci-fi omacka ma bavi, len teraz uz naplno vnimam prilis vela nelogicnosti ohladom cestovania v case, ktore si tu vymysleli. Holt je to len becko a scenaristi sa pri jeho pisani prilis nenadreli. No a nakoniec tu mame akcne sceny. Na nich vidno, ze Hyams bol sice solidny ale len rutiner. Su dostatocne dobre, aby ohurili 12rocneho kindera, ale na to, aby sa stali nadcasovou klasikou zdaleka nemaju. V sucasnosti ma bavia hlavne vdaka R-kovemu ratingu a prehladnemu strihu. Inak je to len dobry standard. Najviac mi v celom filme chybala nejaka nahanacka alebo velkolepejsia scena. Samotny film vyzera dost lacno. Je tu len par prestreliek a nejaka ta bitka. Prestrelky su kvalitne, ale v bitkach Van Damme nema moznost ukazat vela so svojich schopnosti. Iba nutny zaklad. Nejake tie otocky, udery a povinna roznozka. Lenze ich prevedenie je taky klasicky americky standard bez poriadnej drsnosti a udery su kamuflovane strihom a hlasnym zvukovym efektom. Po tych sialenostiach ake sa tocia v azii ma uz tento americky styl prilis neohromi. Nakoniec to vyzera, ze tento film v ziadnom ohlade prilis nevynika, ale vysledny mix je velmi prijemny film a zaroven taka netradicna Van Dammeovka. Takze tomu dava spokojnych 8/10. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jeden ze tří nejlepších Van Dammeho filmů. Člověk znalý filmů jako Kickboxer nebo Krvavý sport by čekal řadovou mlátičku, co se scénáře týče absolutně primitivní. Jenže tady to zas až tak neplatí. Cestování časem není teda až tak nic originálního, možná by to bylo stejně originální jako machrovat v Microsoftu že víme co je Windows. Jenže tady nechybí spád, dějově bohatý film s kvalitními speciálními efekty a hodně slušná Jean Claude, kterému přidali do scénáře pár vtipných hlášek. Na čtyři hvězdičky to nebude neb mi film vždycky připadal jako videoprojekt, ale dvě by byly opravdu hodně nespravedlivé, neb jde o kvalitní sci-fi. Takže drazí filmový strávníci fandům akčních filmů doporučuji jako hlavní chod a fanouškům sci-fi alespoň jako předkrm. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (13)

  • Po snímke Dvojitý zásah (1991) sa jedná už o druhý film, v ktorom stvárnil Jean-Claude Van Damme dve postavy naraz. (ČSFD)
  • Společnost Cryo Interactive vydala v roce 1995 počítačovou hru „Timecop“, která byla vytvořena právě na motivy tohoto filmu. (Terva)
  • Akčnú sci-fi snímku nakrútil režisér a kameraman Peter Hyams podľa rovnomenného komiksu Mikea Richardsona a Marka Verheidena publikovaného pod hlavičkou vydavateľstva Dark Horse. (ash99)

Související novinky

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (více)

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama