Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ji nespusť z očí. Nikdy nic nepodceňuj. Nikdy se nezamiluj... Ona je superhvězda. On je profesionál. Nedobrovolně se stává jejím osobním strážcem. Noří se do okouzlujícího světa kolem ní, připraven čelit hrozbě, nikoliv však lásce... (Warner Bros. CZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (479)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ten snímek měl moc rád, ale teď už vidím, že je přece jen trochu moc roztahaný a bohužel také moc předvídatelný, ať už z hlediska castingu, anebo čistě proto, že ten scénář je velmi přímočarý s klasickými romantickými eskapádami, které se mají skrýt za thriller. Nemůže se tomu ale vzít, že na tu hlavní dvojici se dobře kouká a je mezi nimi chemie, která funguje. Jen ten závěr kdyby byl temnější. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"A už o tom nebudeme mluvit." Kevin Costner hrál na začátku 90. let v obrovských diváckých hitech. Osobní strážce proto nemohl zklamat. Whitney Houston naopak představí svou rolí snad všechna pozlátka šoubysnysu. A je tak dokonalou protiváhou soustředěnému Kevinovi, který přes všechny své zásady zpěvačtině kouzlu stejně podlehne. PS: Svého času se tento film nevyndával z videa. 70% ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem dal tři hvězdičky, dnes zvedám o další. Mám ten pocit při zpětném vidění jen já, nebo je The Bodyguard docela jedinečný? ■ Zajímavosti: Píseň I Will Allways Love You je v taneční scéně označena jako "country song". Doopravdy se původně o country skladbu jedná. V roce 1973 ji napsala americká country zpěvačka Dolly Parton. Přičemž původně měla být ústřední skladbou filmu píseň What Becomes of the Brokenhearted, poté, co se však objevila v jiném filmu (Fried Green Tomatoes), byla zakoupena práva na I Will Always Love You a skladba přearanžována do stylu rhythm and blues. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja byť jej bodyguard a hentaká je na mňa odporná ako na začiatku tak jej hlavu otrieskam o stenu a zaviažem ju vo vreci na zemiaky a hodím do kanála. Toť vsjó... a pozerám tu, že veľa báb píše, že mali rady tento film ako malé?! To je vtip, že? Videla som to v 20 rokoch a vidím, že moje detstvo nebolo o nič ukrátené. Ako malá som pozerala Tom a Jerry a nie romantické drámy. ŽENY... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je to velký hit a já nechápu proč. Nejsem na romantické filmy, sledoval jsem to tehdy v televizi, nebot nic jiného nedávali. Kevin Costner dokáže zaujmout, zbytek nic moc. Prostě romantika - funguje určitě dobře, dokáže zabavit, ale pro mé oči to není. Délka filmu dost dlouhá. Mé hodnocení je teda 37% = ** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (31)

  • Kevin Costner (Frank Farmer) uvedl, že se ho lidé v době uvedení filmu často ptali, zda mu nevadí, že jeho hereckou partnerkou je zpěvačka a herečka černé pleti Whitney Houston (Rachel Marron). (Lynette)
  • Soundtrack k filmu se 17 let po uvedení snímku stal historicky nejprodávanějším soundtrackem. (ČSFD)

Související novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (více)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (více)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama