foto

Robert Wuhl

  • nar. 9.10.1951 (65 let)
    Union Township, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Wuhl se narodil v New Jersey v židovské rodině. Jeho otec pracoval jako potravinářský distributor. Po studiu na střední škole nastoupil na vysokou školu University of Houston, kde se věnoval dramatu.

Po studiích v jeho profesním životě převládaly hlavně „stand-up“ komedie. Jeho první filmová role byla hlavní role v roce 1980 v komedii HOLLYWOOD KNIGHTS spolu s dalšími začínající herci Tonym Danzou, Michelle Pfeiffer a Fran Drescher.

Michal "00michal0" Tichý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Show Business
2013 Contest
1998 Vítejte v Hollywoodu
1997 Good Burger
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Televizní leč
1994 Cobb
Kiss Goodnight, A (TV film)
Lanaři
1993 Percy & Thunder (TV film)
Sandman
1992 Milenky
Osobní strážce
1991 Něco tomu chybí
1989 Batman
Blaze
Tales from the Crypt
Wedding Band
1988 Durhamští Býci
1987 Dobré ráno, Vietname
Ray's Male Heterosexual Dance Hall
1985 Rockhopper (TV film)
1983 Flashdance
1980 The Hollywood Knights

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Whistleblowers (S07E06)
1998 The Last Don II (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Dokumentární

2006 Assume the Position with Mr. Wuhl (TV film)
2000 When It Was a Game 3 (TV film)
1997 Sports on the Silver Screen (TV film)

TV pořady

2002 The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1998 Comic Relief VIII (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 Madonna: Celebration (hudební videoklip)
1990 Madonna: The Immaculate Collection (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Televizní leč

TV seriály

1996 Arli$$ (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Assume the Position with Mr. Wuhl (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace