Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Lima 

všechny recenze uživatele

Nonstop přehlídka výsostně zábavných nechutností. Emzáci rozstřílení na hadry, chutný oběd ze zvratků, vyjídání lidského mozku lžičkou jako třešnička na dortu. "Já jsem Derek. Derekové neutíkají!" Peter Jackson dodržel slovo, nevzdal svůj filmařský boj a natočil další skvělé a nadmíru zábavné filmy, jako je právě Bad Taste. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Mělo to vtip a nadšení pro věc! Jenže jak píše Tommy 987, člověk na to musí mít žaludek. A já naivka, jsem u toho původně!!! dlabala bramborový salát. Velká chyba. Salát jsem sice včas odložila a film dokoukla druhý den (na lačno), ale víc než 2* nemůžu dát. Nemám ráda, když se mi někdo pokouší vzít něco, co už považuji za své.....např. bramborový salát. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Jackson mal teda poriadne zvrátené režisérske začiatky. A svojim spôsobom možno aj geniálne nápadité, čo neskôr trošku v inom štýle predviedol pri jeho životnej trilógii. Zaujímavé by však bolo aj, vidieť tento zaujímavý počin aj v hollywoodskej produkcii s lepšou vzhľadovou stránkou, čo sa týka efektov, techniky, teda vlastne rozpočtu. To by pomohlo hlavne deju a jeho miernemu zostarnutiu. Každopádne ide o poriadny nárez, neodporúča sa pre slabšie žalúdky. A to je už čo povedať, keď pár záberov prišlo aj mne doslova negustióznych. A čakal som väčšie zaťaženie bránice. 65%. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ne... Na tyhle filmy nejsem. A tím nesmyslím vraždění, tekoucí mozky a řezání končetin, ale bezmyšlenkovitá přehlídka toho, co filmař dokáže. Z technického hlediska si Jackson za svůj debut jistě zaslouží pochvalu, dal do něj jistě vše, co si jen mohl dovolit, ale příběhově je to víc o ničem, než jsem schopen snést. Neupírám tomu jistou zábavnost a rozhodně tomu neupírám originalitu, ale já se ke konci už docela nudil... Tímhle filmem mě Jackson nedostal. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ujetý, odporný, originální, krvavý, úchylný. Za většinu těchto přívlastků byste mohli dát předponu nej a příponu ejší a nebyli byste daleko od pravdy. Obvláště zvuky byly obzvláště vypečené. Povinnost pro lidi, co rádi navštěvují servery rotten.com a podobné. Jen mě trochu zaráží ta obrovská změna, která je v Pánovi prstenů, ve kterém je jedno klišé za druhým. Asi to ale kvůli knižní předloze ani jinak nešlo... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Ve filmu se nevyskytují žádné ženské postavy. Jediný ženský prvek je hlas operátorky tísňového volání hned v první scéně. Je rovněž známo, že některé mimozemšťany, i když pohlavím jsou to muži, hrály také ženy. (ČSFD)
  • Jelikož většina natáčení probíhala o víkendech, měl herec Craig Smith problémy se svou křesťanskou manželkou, která nechtěla, aby pracoval v neděli. Od filmu tedy nejdříve odstoupil a poté, co se rozvedli, se k němu zase vrátil. (ČSFD)
  • Veškeré zbraně byly vyrobeny z hliníkových trubek a herci s nimi třásli, aby znázornili zpětný náraz. Světelné a zvukové efekty byly později doplněny. (Vampireman)

Reklama

Reklama