Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je docela úsměvné (nebo spíše smutné – to je výstižnější) jak tady křepčí náctiletí a počítačoví povaleči, kteří s v klidu užívají pohodlí u rodičů a sami v životě nic pořádného nedokázali. Samozřejmě že ne všichni, ale ti ostatní ví, jak je v dnešní době těžké vůbec přežít a těm lidem co do toho šli, se ani nedivím. NOVA sice nepředvedla žádnou hitparádu a je pravda že ty emoce okolo byly dost přehnané (nahrané), ale je jen dobře, že ještě vůbec někdo v dnešní době má chuť někomu pomáhat. Samozřejmě nepočítám neziskové organizace, ty bych zrušil – ale to sem nepatří. Ten děda co vychovával dva malé kluky si nový domov zasloužil, ale jen jen kapkou v moři. Na city mi to moc nehrálo, znám ve svém okolí spoustu takových. Samotný pořad je však těžko uvěřitelný – zvláště co se té přestavby týče – ale tak snaha se cení. Pergnerová má svá nejlepší léta za sebou a to, že si je posrala sama – to je jen její věc. Alespoň měla snahu o nápravu. Popravdě se však nedivím, že tento pořad předčasně skončil – protože NOVĚ šlo vždy především o sledovanost, kterou si však snížila hlavně ona sama. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Já osobně to dědovi i klukům přeji, ale dívat se na to nedalo. Nova se chce vyrovnat Americké verzi ovšem je pouze chudá příbuzná. V Americe staví domy, tady garsonky, v Americe jsou zapojeny davy lidí , těch pár lidiček, kteří postávali na ulici bylo nadšených asi jako já před Kristem, když rozdávali mávátka na Svátek práce. A hlavně v Americe to má šťávu a diváka baví sledovat co se děje a co se dít bude. Myšlenka pomoci potřebným je ušlechtilá , ale velmi plytce zpracováno nuda se zde spojila s trapností! ()

Reklama

Ladunkaaa 

všechny recenze uživatele

Vím, že ten pořad není na 5 hvězdiček, ale když vidím, jak to těm dětem, kteří to mají v životě těžký - udělá radost.. tak nemůžu dát odpad! Vím že se to Nova snaží udělat co nejdojemnější, ale ty děti za to nemůžou. Když už se jim Nova rozhodne pomoct (i když kvůli sledovanosti) tak já jsem ráda, že jim někdo pomáhá. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo a págo exekutorům! Bohužel většina lidí si do sraček spadne svou vlastní blbostí. TV Hovna se zde pasuje do role andělů, kteří se snaží ukázat jak jsou potřební a vše hrají na emoce a chtějí z vás dostat kapku slzy! Všechno je okatě strojené a sehrané. Viděl jsem kousek jednoho dílu a Terezka posílala snad 5 dopisů exekutorům. Do tří dnů jí došli od všech odpovědi, že se vzdávají veškerých navýšení a stačí jim jen to co lidi dluží! Ještě sežene sponzory a pokud rozpočet nečekaně nabobtná, není problém zařídit větší prachy. Doslova chlívek promění mávnutím kouzelného proutku na luxusní bydlení. Pecka, škoda že je to jen pár kapek v moři. 0/10 ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

V láskyplném objetí Perníkové mámy. Nova není ochotna zakoupit nové filmy, v podstatě jen rotuje ty ohrané a divácky osvědčené. Do roka odvysílá tak 12 premiérových filmů, ovšem utrácet za maniakální debility šou, to neváhá. Po "Záměně mužatek", "Velkých dávkách" a dalších výtvorech, zde máme středy s uhnilou eso ikonou, které za deset tyček, a sadu sterilních jehel k tomu, dají prostor přednášet o lidských hodnotách a lepších zítřcích. Zavolejte už někdo Bourovi, Merunkovi, Zunovi a dejte jim čtvrtky, pátky a soboty. Pro Bouru nahodíme Taxík, Merunka může vařit na dvoře před přihlížejícím publikem, Zuna může přímo v terénu testovat inteligenci národa. Bylo by potřeba provětrat mozkové buňky. Na tohle totiž může pravidelně koukat jen negramot, Ulicefil a Ordinofil. 0/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama