Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Chudáci lidi a věčně udivená Pergnerová! Takhle jak nám ukazují jak někteří lidi v 21. století žijí-bydlí (lidi bez prostředků, bez jakékoliv vlastní či cizí pomoci, odsouzeni napospas osudu), to jsem viděl naposledy před 30 lety max u cikánů (ty tady ale nikdy neuvidíte), kteří na to byli odjakživa zvyklí, dnes se to otočilo. Bydlení jako jedno ze základních lidských práv? Před 30 lety něco naprosto normálního, kdežto v libero-demagograciích o tom musejí točit pořady (nová doba!) a když se holt nepostará stát kterej je cugrunt, tak se postará soukromá televize, která má peněz jako sraček, třeba právě z reklam kterýma nás stejně akorát oblbuje. Líto mi je hlavně těch všech dětí v čem dneska vyrůstají, ty nikdy nezažijí pořádné dětství, radostné a štasné tak jako naše generace (cca 40+) a generace našich rodičů. Ostuda a hnus. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

Reklama

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tato neuvěřitelná pomoc jednomu z deseti milionů je zrovna férová. Mládenec, který se raději myje v hrci s vodou, než aby si dokázal vyčistil umyvadlo o sporáku raději nemluvě, by dle mého soudu mohl mluvit o štěstí,kdyby celou tuto neuvěřitelnou akci, mohl splatit ve formě hypotéky. Jinak je to ohromná reklama pro NOVU, kterou to v podstatě mnoho nestojí. ()

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je docela úsměvné (nebo spíše smutné – to je výstižnější) jak tady křepčí náctiletí a počítačoví povaleči, kteří s v klidu užívají pohodlí u rodičů a sami v životě nic pořádného nedokázali. Samozřejmě že ne všichni, ale ti ostatní ví, jak je v dnešní době těžké vůbec přežít a těm lidem co do toho šli, se ani nedivím. NOVA sice nepředvedla žádnou hitparádu a je pravda že ty emoce okolo byly dost přehnané (nahrané), ale je jen dobře, že ještě vůbec někdo v dnešní době má chuť někomu pomáhat. Samozřejmě nepočítám neziskové organizace, ty bych zrušil – ale to sem nepatří. Ten děda co vychovával dva malé kluky si nový domov zasloužil, ale jen jen kapkou v moři. Na city mi to moc nehrálo, znám ve svém okolí spoustu takových. Samotný pořad je však těžko uvěřitelný – zvláště co se té přestavby týče – ale tak snaha se cení. Pergnerová má svá nejlepší léta za sebou a to, že si je posrala sama – to je jen její věc. Alespoň měla snahu o nápravu. Popravdě se však nedivím, že tento pořad předčasně skončil – protože NOVĚ šlo vždy především o sledovanost, kterou si však snížila hlavně ona sama. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama