Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Diskuze

Adribe

Adribe (hodnocení, recenze)

Mě se tenhle pořad líbí, i když je to občas až přehnaně srdceryvné, ale to že takhle dokážou pomoct to se cení. Koukala jsem na profil MM reality že na podzim by měla být nová řada, tak se těším.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Jako je pěkný,že se těm lidem dostane pomoci..Např. jsem viděl ten díl s tím Tátou - bejvalý feťák + syn.Mimochodem - dáme tam kupu keců - Když mele hubou Pergnerka - to je natahovaná nuda.Product Placement + kupa reklam + kupa sraček = pořad tv nova.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Hah tak uz zadny dalsi dil v TV nebude :D Tereza P. dostala padaka :) takze mame smulu.. 

biergof

biergof (hodnocení, recenze)

Ainy

aneb ten pocit, když moderátorka za život profetovala víc prachů než se dostane těm lidem

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Většina si totiž myslí, že někdo vytáhne z kapsy půl mega, čistě z dobroty svého srdce ty prachy daruje někomu cizímu a nebude za to chtít alespoň tu reklamu. S Terezou šlápli hodně vedle, ale jinak takovým pořadům fandím. Ať je ten pořad udělám třeba nudně, ať se třeba jen zdánlivě podobá některým svým zahraničním bráškům, tak na tom, podle mě, vůbec nezáleží. Hlavně, že se dostane pomoci lidem v nouzi a to je důležité.

na příspěvěk reagoval TheSlezy, biergof

Reklama

Reklama