Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Pokud si dáte za každý product placement panáka, na konci pořadu nebudete vědět o světě. Reklamy zabalené do sladkobolné omáčky roztažené na hodinu a samozřejmě přetínané těmi pravými reklamními spoty. O rekonstrukci se nic nedovíte, to i si buďte jisti, je to jen čistá hra na city s atakem na nákupní podvědomí. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Já osobně to dědovi i klukům přeji, ale dívat se na to nedalo. Nova se chce vyrovnat Americké verzi ovšem je pouze chudá příbuzná. V Americe staví domy, tady garsonky, v Americe jsou zapojeny davy lidí , těch pár lidiček, kteří postávali na ulici bylo nadšených asi jako já před Kristem, když rozdávali mávátka na Svátek práce. A hlavně v Americe to má šťávu a diváka baví sledovat co se děje a co se dít bude. Myšlenka pomoci potřebným je ušlechtilá , ale velmi plytce zpracováno nuda se zde spojila s trapností! ()

Reklama

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tato neuvěřitelná pomoc jednomu z deseti milionů je zrovna férová. Mládenec, který se raději myje v hrci s vodou, než aby si dokázal vyčistil umyvadlo o sporáku raději nemluvě, by dle mého soudu mohl mluvit o štěstí,kdyby celou tuto neuvěřitelnou akci, mohl splatit ve formě hypotéky. Jinak je to ohromná reklama pro NOVU, kterou to v podstatě mnoho nestojí. ()

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je to dobrý pořad, který je jako jeden z mála o něčem. Je mi jedno, co píšou ostatní, vždycky se snažím mít svůj vlastní názor a nenechat se nikým ovlivnit. Líbí se mi to, jak pomáhají těm, co to potřebují. Každý z těch příběhů má své kouzlo, každý se mi líbí pro svou originalitu. A žádné dva nejsou stejné, asi tak jako lidské životy. Ti kterým se pořad bude líbit ho ohodnotí kladně, ale bohužel je spousta těch, kteří jej ohodnotí záporně nebo mu dají odpad. A já ani nevím, proč? Vždyť tohle je jeden z mála projektů, které se tv nova opravdu povedly a jsou, alespoň podle mě, smysluplné. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama