Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filip chce, aby David pracoval jen na ambulanci, dokud se nezačne léčit. David kvůli tomu dokonce zvažuje, že by odešel z Rubavy. Prokop slibuje matce, že se za ní večer staví, jeho plány však zkomplikuje zraněná Petra, o kterou se chce postarat. Jindřich tvrdí, že pacientce se zánětem ledvin nebránil v návštěvě lékaře a Rasputin mu uvěří. Bára o tom ale ví svoje. Doktorka Vlčková si musí poradit s mladým autistou, kterého ošetřuje až příliš obětavá matka. A David řeší případ ženy s úrazem hlavy, ze kterého se nakonec vyvine docela jiná diagnóza. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za posledních deset dílů nadprůměrný díl. Celkem zajímavé případy ( ikdyž motivy už se opakují) primář vs. Hofbauer rovná se, že se jde léčit David. I závěrečný song byl po delší době něco nadprůměrného. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjišťuji, že opravdu nejsem typ pro sledování nekonečných seriálů z lékařského prostředí. V těch (seriálech), jež jsem sledovala dosud, býval lékař, který nebyl podezřelý z trestného činu nebo nějaké jiné nekalosti, maximálně patolog nebo soudní psychiatr. V současnosti běžící epizody Modrý kód už skutečně sleduji jen kvůli dalším osudům Matyho, a tak se v dílech, kde není, ve vatě spojující případy poněkud (dost) nudím... Plusem tohoto dílu byla pro mne zejména doktorka Vlčková a i druhý případ řešený Davidem Hofbauerem (kde mnou zmiňovaný patolog byl skutečně potřeba) docela ušel. Hodnocení se u mě pohybuje kolem 45%, ale tentokrát jsem zaokrouhlila dolů. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama