Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele -bad-mad-wolf- k tomuto seriálu (3)

Nové vedení (2017) (E01) odpad!

Bahno tak zažrané, že už ho nevytře ani uklízečka z Balkánu. Mám rád železniční prostředí (proto jsem si to pustil), docela rád jsem měl Partičku (proto jsem si to pustil...), každopádně tohle byla křupanovina na hranici snesitelnosti. Nevadila by mi bezradná uřvanost, nezastíraná nevkusnost ani dementní humor (většinou si s ním rozumím dobře, meh), ale provedením i dikcí se na úvod všichni zúčastnění minuli - což je u skečovitých věcí dost zásadní defekt. P.S. Druhý díl mnohem lepší, prozatím vše odpuštěno. ()

Levně, levněji, nejlevněji (2017) (E02) 

"Takhle mi to zouvá boty, že se nějakému rusákovi ztratil vlak." - díky dík, málem jsem si dal smíchy headshot o stůl (to není ironie). Chmelův průvodčí taky OK. Po těžko snesitelném prvním díle obstojná porce švandy. ()

Noční život (2017) (E06) 

V nejlepších skečích vystupovala neustále si stěžující dvojka cestujících a "takhle mi to trhá žíly" nádražák. V téhle epizodě není ani jeden z nich, zato tu máme Suchánka souložícího s Genzerem, Genzera kopajícího důchodce do koulí a jiné třeskutě vtipné elementy, z nichž mi koutky úst zdechly nudou. Díkybohu aspoň za toho doktora. Příšerně se tenhle projekt rozjel, příšerně dorazil do cíle. Byl bych pro druhou sérii, jíž by se chopil někdo talentovanější, případně kde by se skečující herci místo otřepaných trapnofórků více drželi parodických scének. ()

Reklama

Reklama