Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

mezcal

Jó ! Možná to bylo nechtěný, ale na každej pád to tak dopadlo ... A v roli pokladní (což je moje nejoblíbenější postava z celého seriálu) je zas jako by z oka vypadl Miriam Kantorkové v mladších letech, jako mluvčí ředitele mi zas připomíná Peckovou :-))) 

mezcal

mezcal (hodnocení, recenze)

taky vás napadlo, že Genzera na tu hajzbábu maskovali podle Bohdalové ?

na příspěvěk reagoval Igy007

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Dúfam, že sa nezastavia pri 6 častiach prvej série, výborná ojedinelosť na CZ (SK) scéne poslednej doby; je stále na čom sa zasmiať, zvlášť po úvodnom spoznaní, o čo ide a aké postavy sledujeme.

DarkSikorski

DarkSikorski (hodnocení, recenze)

Takový technický dotaz: Jsem to jenom já, nebo si ještě někdo myslí, že je tohle totální p!covina?

na příspěvěk reagoval Gtados

Reklama

Reklama