Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (89)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zvláštně sympatický filmový chameleon. Co začíná jako kombinace Volného pádu a Bůh žehnej Americe, vše ve stylo bratří Coenových vyústí v detektivku, silně černokomediální přestřelku a v závěru dokonce slasher! Hlavní hrdinka je taky takový chameleon - doteď pořádně nevím, jestli jsem s ní měl soucítit nebo se jí smát, jak si vše nechá líbit. Jestli to však byl režisérův záměr, pak tleskám. Všechno ostatní je pak klasická komedie ve stylu bratří Coenů se spoustou náhod, zbraní, líbivého soundtracku, lidech jdoucích po penězích cestou zločinu a mrtvol. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu sarkasticky vtipné. za vlasy svojskou podivnosťou pritiahnuté, no zato dostatočne odľahčené, aby divák pochopil, že tento film je určený predovšetkým pre okamih, kedy sa človeku ani omylom nechce premýšľať. Veľmi vydarená oddychovka, ktorá sa v poslednej tretine celkom slušne "rozhýbe"! Macon Blair vstúpil do filmovej brandže veľkou teniskou .. tak uvidíme, ako to pôjde ďalej. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

 „PORUŠOVÁNÍ PRAVIDEL JE TO, CO MĚ ŠTVE. TO, JAK SE K SOBĚ LIDÉ CHOVAJÍ…“   Taková tragikomedie o dvou zoufalcích, co vezmou spravedlnost do svejch rukou. Konec je hodně dobrej a připomíná „Cestu za smířením“. Jednohubka, kterou Elijah Wood dokazuje, že už nikdy Pytlíka hrát nebude.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Serou mě sousedi. 2.) Žiju podle citátů Johna Stuarta Milla. („Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.“ „Ten, koho nenávidíš, musí být Tvé nenávisti hoden.“).  ///  Thx za titule „Madsy“.              PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Taky mám jako Ruth hnusný hovna cizích psů před domem, taky mám někdy pocit, že jsem sama na celém světě, taky se někdy cítím jak pod vodním vírem, bez možnosti nadechnutí, ale kdo to tak někdy nemá, že jo? Hlavní hrdinka se po vloupání do svého hájemství rozhodla přestat deprivovaně chlastat lahváče a získat svůj laptop zpátky. Za každou cenu. Ok. Jakékoliv vytrhnutí z každodenní nudy se vítá... Nevím, jestli to bylo mým (mo)mentálním rozpoložením, ale zas tak nadšená z toho filmu nejsem. Sečteno - podtrženo: celkově jednoduchý příběh s dobrou porcí černého humoru, sympatická Melanie Lynskey v kombinaci s pro mě nestravitelným Woodem, příšerný soundtrack a jedna velká pravda, která je tu vyřčena - každý nám může dělat cokoliv, když ho necháme... ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Sundance filmeček, kterej pobaví bizarními postavami (Elijah Wood jakožto 80s karatista poslouchající metal atd.) a bizarními situacemi, které zachrání většinu hluchých momentů a stylového ohýbání, kdy to začíná jako indie loser komedie alá "Napoleon Dynamite" nebo vzhledem k ženské hlavní hrdince spíš "Me and you and everyone I know", a postupně se z toho vyvrbí podivnej slasher alá Coenovi... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)
  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)

Reklama

Reklama