Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kumail je stand-up komik, příležitostný řidič Uberu a největší fanoušek Akt X. Emily studuje psychologii, má skvělý smysl pro humor a rozhodně se teď nechce vázat. Alespoň do chvíle, než vyrazí na večer stand-up komiků. Duchapřítomný Kumail Emily okamžitě padne do oka, a i když oba tvrdí opak, brzy je jasné, že nepůjde jen o záležitost na jednu noc. Nadějně se rozvíjející vztah ale naruší záhadná nemoc, která Emily uvrhne do umělého spánku. Teprve v nemocnici se potkává Kumail s jejími svéráznými rodiči, kteří se přes počáteční nedůvěru s Kumailem postupně sbližují, což generuje řadu zábavných situací. (Aerofilms)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (297)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Netradiční romantický film, což je jedině dobře, protože těch, co jedou podle schematických scénářů, už bylo tolik... Ale Pěkně blbě má bohužel dost pomalý rozjezd, dlouho trvá, než se do něj ponoříte a začnete si ho užívat, a na konci, tedy před finále (které je předvídatelné, ale jasně, je to romantika), opět trochu zvolní. Takže tři hvězdy i přesto, že mě snímek nakonec rozesmál a místy i dojal. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Poutavý, "klišoidně" nezkalený a přitom hřejivě lidský příběh o lásce, stand-upu a síle lidského ducha. The Big Sick sice ze začátku zní a vypadá jako další romantická záležitost, kterých je v dnešní době všude plno, nicméně opak je pravdou. Snímek je totiž citlivou a v rámci filmových možností i realistickou podívanou, což ve výsledku v divákovi zanechá silný dojem toho, že něco takového se může stát komukoli z nás. Byl jsem vážně překvapen, že se zde sešla kombinace inteligentního humoru, skvěle vypointovaného scénáře a skvělých herců. Je vážně velmi příjemné se jednou za čas odreagovat u filmu, z něhož s z každého záběru sálá upřímná lidskost a porozumění. Jen škoda té dlouhé stopáže, která "nabídne" pár hluchých scén. Až na tento drobný detail jsem s filmem The Big Sick velmi spokojen, pročež ho mohu s klidným svědomím vřele doporučit. „Okay, that's a common misconception. Yelling anything at a comedian is considered heckling. Heckling doesn't have to be negative.“ ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 55 miliónov $ | Tento žáner nie je ani zďaleka moje kafe, a dopadlo to presne, jak som čakal. Štandardne, bez prekvapení, s našrubovanými vyššími posolstvami. A tie stand-up výstupy? Nepochopil som, či to malo byť dobré, alebo práve znázornenie ich malého talentu. A to je veru zle. Raz určite stačilo, a pokial by som sa mohol rozhodnúť znova, tak to milerád vynechám. Nabucúce budem obozretnejší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s aktuální tématikou muslimství s velmi sympatickým hlavním hrdinou, který mi bohužel v jeho Stand Up výstupech nepřišel vůbec vtipný, ale film si drží slušnou úroveň díky inteligentním dialogům, slušné romantice, silným emocím a člověk se také něco dozví o Kultuře Pakistánců, takže rozhodně film stojí za pozornost. 75% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Big Sick je komedie ze života a na to prostě lidi slyší. Neříkám, že je to špatně, ale v tomto případě to nevidím tak horké a myslím, že v podobném duchu jsme viděli už i lepší. Humor je zde fajn, měl by sednout každému, postava Kumaila je extrémně sympatická a dobře napsaná. Stejně pocity už nemám z postavy Zoe Kazan, o které bych mohla říct totální antonyma. Ta holka mi prostě neseděla vzhledem, chováním ani humorem. Její rodiče patřily k těm lepším faktorům. Celkově mají v tomto příběhu velké slovo vedlejší postavy, které se zde starají o komiku. Malým vroubkem tu byla podle mě taky stopáž a příběh byl v podstatě pořád to samé dokola. Chápu, že se to někomu může líbit moc, za mě tři a čtvrt hvězdy. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Hádka medzi Emily (Zoe Kazan) a Kumailom, po tom čo Emily objavila fotky žien, sa naozaj nestala. Skutočná Emily sa ale nechala počuť, že, to že ju Kumail nechcel predstaviť rodine vyvolávalo v ich vzťahu napätie. (lebarbo)
  • Komedie vypráví skutečný příběh populárního amerického komika, který ve filmu hraje sám sebe. (Zdroj: Aerofilms)
  • Keď si Kumail pochutnáva v aute na hamburgeri, dostane SMSku, v ktorej sa píše, že o 20 minút vystupuje. V správe si je možné všimnúť, že bola odoslaná pred dňom. (lebarbo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno