Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Jeden z mala podarenych americkych romkomov, ktory sa snaži brať všetky trapne, gyčove a presladene kliše tohoto žanru s ľahkosťou, humorom a nadhľadom. A nielen že sa snaži, ale ono to ako u jedneho zmala aj užasne funguje. Prijemne letne osvieženie v krasnom prostredi Apeninskeho polostrova s vydarenou hereckou zostavou. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám Marisu a pochopitelně Boba (grimasy nezapřel už tehdy) ráda a Bonnie má mj. nádherné vlasy, přesto to byla do okamžiku bazénu s nezvykle vlasatým Zanem, vcelku nuda, pominuli obvyklou nostalgii na doby dávno minulé a o to hezčí a zajímavější... Prostě mi hned neštymoval jeho imidž, když si ho pamatuju ponejvíce jako ulízaného slizouna z trháku Titanicu. No naštěstí vyšla pravda brzy najevo stejně rychle jako další lež o Damonu Bradlym. Tato odhalení mě poprvé pobavila a rozesmála a kdyby tomu bylo i před touto pověstnou scénou, s potěšením dám o jednu * navíc. Ani docela fikaně vypointovaný závěr se skutečným konečně nalezeným panem vyvoleným (u informací) to už bohužel nezachránil. Hlavně že se spasili ti, co měli. ()

Reklama

messi@h 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měl tuhle komedii moc rád, ale když jsem se na ni podíval poprvé jako dospělý, bohužel jsem si velmi brzo uvědomil, že hlavní hrdinka je káča, od které by měl každý rozumný chlap uhánět mílovými kroky. Bohužel je to fakt, který se jen těžko při sledování překousne. *** za dětské okouzlení. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka pro jakoukoliv chvíli, ať už si potřebujete zlepšit náladu, nebo se chcete jen podívat prostě na milý pozitivní film. Marisa Tomei a Robert Downey Jr. jsou skvělí a perfektně mezi nimi funguje ona pověstná chemie, na krásné italské exteriéry je radost pohledět, ale i tak jde "jen" o další romantickou komedii do sbírky, na kterou si druhý den ani nevzpomenete. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Žel, to co je považované za "pravou romantiku" je pro mne naprosto odporná věc. Každá scéna která měla být romantická byla trapná, a celý příběh je na 100% předpovídatelný. Věděla jsem úplně přesně co a kdy se stane, i přesně jak to dopadne, což dokáže otrávit. K tomu se mi Marisa Tomei nelíbí, hlavní hrdinka je mi nesympatická, a celý film je naprosto nulový přínos pro diváka, a to v jakémkoli smyslu. Co se mi líbilo, byl Downey který byl docela legrační, a potom Bonnie Hunt, která je výborná herečka. Potom pár celkem vydařených situačních vtípků, a zbytek filmu je škvár. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme sa objaví zmienka o Prázdninách v Ríme. Okrem iného, Marisa Tomei sleduje muža, ktorého jej pridelil "osud" a volá sa Damon Bradley. Gregory Peck sa v Prázdninách v Ríme volá Bradley. (ČSFD)
  • Robert Downey Jr. sa po prvýkrát objaví až v 45. minúte. (ČSFD)

Reklama

Reklama