Reklama

Reklama

Příběh služebnice - Série 2 (2018) (série)


Zrnka (S02E05)

(epizoda)
Promo

VOD (1)

Obsahy(1)

Offred se psychicky hroutí poté, co zavinila zkázu dobrosrdečné rodiny, a odevzdaně se podvoluje svému údělu „dvounohé dělohy“ za přísného režimu domácnosti Velitele Waterforda. Zbaví se nadějného daru od revoltní sítě Mayday a v pokročilém stadiu těhotenství začíná krvácet. Aby toho nebylo málo, milenec a biologický otec Nick, špionské Oko, bude odměněn za své věrné služby Gileádu způsobem, který zasadí Offred poslední ránu beznaděje. A Janine s Emily jako Neženy pomalu, ale jistě umírají v Koloniích, kde sbírají jedovatý odpad… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení páté epizody mohlo být u mě vyšší, protože mě zaujalo Fredovo intrikování (přitom se ten křivák tvářil, že si čte noviny a příliš neposlouchá) i šalamounské řešení, kterým se Nicka zbavil i nezbavil. Problém byl v tom, že tím klady prakticky skončily. Návštěvy kolonií byly pro mě ztrátou času (zhroucení ženy, kterou neznám, Emily přijde o zub, svatba dvou žen, které neznám, pohřeb ženy, kterou neznám, přestože jsem ji už třikrát viděl), Offredina situace mě nudila, i kdyby si ta nešťastnice uřízla ruku, asi bych se nudil, protože by to strašně dlouho trvalo a jistě by nechyběly strnulé záběry na její obličej, které ve mně vždy vzbudí obavu, že se mi sekl DVD přehrávač. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledné 3 časti sa mi zlievajú do jedného celku, čo je na jednej strane dobre, na tej druhej ale potešila potom najmä vynikajúco nakrútená "vybočujúca" scéna hromadnej svatby, kde sa šikovne prestriháva na všetky nám známe ksichty a sledujú sa ich reakcie. Každá zastávka v kolónii vo mne vzbudzuje napätie z momentu, kedy sa pretne s hlavnou dejovou líniou a a najmä akým spôsobom. Snáď sa dočkám ešte v druhej sérii, ak nie, tak sa nič hrozné nestane. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"And the Lord God said, It is not good that the man should be alone, I will make him a help meet for him. And the rib, which the Lord God hath taken from man, made he a woman, and brought her unto the man. Unto the woman He said, I will greatly multiply thy sorrow and thy conception, in sorrow thou shalt bring forth children, and thy desire shall be to thy husband, and he shall rule over thee." ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama