Reklama

Reklama

Matky na tahu o Vánocích

  • USA A Bad Moms Christmas (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepeč a zapař Říká se, že Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím roku. Určitě ale ne pro mámy! Tři matky rebelky už mají dost věčného uklízení, vaření, zdobení a shánění perfektních dárků pro celou rodinu. Proto se zaseknou a rozhodnou, že si tento rok konečně užijí Vánoce i ony. Akorát netuší, že se brzy ohlásí hosté, kteří s jejich představami dokonalých svátků nebudou tak úplně souhlasit – jejich vlastní matky… (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (204)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

V podobnom štýle ako jednotka. Bad moms 2 vsadili na dobré obsadenie a vianočná téma filmu pomohla. Inak by som šiel hodnotením dole. Ale keď to porovnám s filmom skoro rovnakým daddys home 2 tak bol o niečo lepší a zábavnejší. Film zväčša pre ženské publikum ale ušlo a hodnotenie zlepším pre pár dobrých momentov a fajn vyber pesničiek. Na sviatky ako oddychovka ,dobré. 4* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva zvykom, tak sequel väčšinou nedosahuje kvality prequelu. Žiaľ, ani toto nebola tá vzácna výnimka. Po dejovej stránke miestami až neuveriteľne prihlúplne, no napokon to ako tak zachránili celkom dobré hlášky a niektoré scénky. No inak ma snáď na totalku všetky postavy iritovali svojim správaním, ktoré bolo maximálne infantilné (až na zopár výnimiek). Ale keď porovnávam s inými americkými filmami tohto žánru, tak to nebolo zas až tak úplne zlé. Tie 2* sú v tomto prípade tak akurát. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem existenciu takýchto filmov. Moja priateľka sa celý čas vedľa mňa chechtala a bolo mi jasné, že v tomto prípade som mimo cieľovku. Na druhú stranu som sa s ňou pri tom filme bavil, hoci vtipy boli väčšinou určené pre to ženské publikum. Jednotku považujem za celkom nenásilnú pohodovú jazdu. Dvojka je úplne rovnaká, len sa odohráva vo vianočnom čase. Je to plné klišé, prehrávajúcich postáv a nepravdepodobných vyústení ( pretože takto realita skutočne nefunguje), ale tým, že je to také milo primitívne, si to udržuje značný nadhľad a dodáva to divákovi presne takú schému, akú očakáva. A na to sa hnevať naozaj nemôžem. Znesiteľná vec, kde najviac poteší Hahn a Cheryl Hines. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už předchozí díl byl lepší průměr a tohle je ještě horší. Zasmál jsem se tak 2 krát a z vedlejších postav je vtipná maximálně tak matka Kiki. Už v předchozím dílu jsem nechápal jak někomu může přijít vtipné,když se někdo ožere jak prase nebo zhulí případně někde krade a dělá bordel a tady je to úplně to samé. Konec je vyloženě trapný a nevhodný jelikož předvádět před malýma děckama jako by sex je těžce mimo. 40 procent. Za den zapomenu o čem to bylo. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To bylo špatné, špatné, špatné, nemohu jinak... Zatímco první díl mě fakt bavil, tak pokračování, do kterého zakomponovaly matky hlavních hrdinek, se hrubě nepovedlo. Vydržel jsem až do konce, ale to bylo utrpení, kolikrát jsem měl sto chutí film přetočit až na konec. Opravdu špatný scénář. A dvojice Jon Lucas a Scott Moore mě zklamala, toto je první film od nich, který se mi nelíbil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (6)

  • Toto je první pokračování filmu Mily Kunis. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. října 2017 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Hlavní natáčení filmu začalo 1. května 2017 v Atlantě v Georgii. (ČSFD)

Reklama

Reklama