Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Az na posledne tri zaverecne diely, kedy sa toho dialo podstatne viac a neslo len o mindgames a predstavenie "twisted" sveta hlavneho zaporaka a rozbiteho sveta vysluzileho nastvaneho polisa, je serial len priemerny. Kupodivu, co do atraktivnosti charakterov, myslim, ze na celej ciare vitazi Breeda Wool ako lesbicka pohodacka, ale herecky aj Justine Lupe v podani Holy, mierne labilnej ajtacky. Kazdopadne zaujimavy serial a stoji za vzhliadnutie. Odporucam. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem výborného výkonu Brendana tlstého ako hovado a starého jak sviňa Gleesona a poslednej epizody sa mi na tomto seriály absolútne nič nelúbilo. Výber úvodnej melodie bol nahovno, hlavný záporak počúval síce dobrú muziku, ale k nemu absolútne nepasovala, takže to bolo totálne nahovno. Príbeh a minulosť záporáka s jeho vyschnutou mamkou bol úplne zbytočný a nezaujímavý rovnako, ako i výber postáv v hlavných úlohách. Navyše dej, ktorý sa odohráva v Ohiu, jednoznačne musí byť nezaujímavý. Mne tento seriál jednoducho nesadol a cítil som to od prvého okamihu, kedy verejne odhalili záporáka. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, skvělý výběr herců, v každém díle proběhl jeden super song, výborně rozpracovaný příběh gradujícího až do úplného finále, které se opravdu povedlo. Druhá série stejní herci tedy samozřejmě ti co přežili první sérii, příběh pokračuje, už jen trošku nereálnější variantou, ale co by, děj se udržuje také celkem v napětí. Co mě otrávilo byla absence songů, myslím od čtvrtého dílu, úplně zmizela. Ovšem, to, co tvůrci budovali cca do osmého dílu, se najednou jakoby úplně rozfouklo a stala se z toho prachobyčejná rádoby detektivka stavějící na hlavu, vše co doposud proběhlo. S tím, že poslední díl, po těch necelých 20 hodinách obou sérií, neskutečně odbytý a absolutně nedotažený. Třetí série již pouze díky bohu poukazuje na následky činů z minulé série+rozjíždí novou linii. A jedině dobře, jelikož ta seriálu přinese zase oživení v podobě nových tváří a nových brutalit. Vyrovnala laťku opět k první sérii. Knihy jsou tři, série jsou tři. Myslím, že to stačí, i když člověk nikdy neví a klidně bych si nové případy detektiva Hodgese a jeho týmu někdy v budoucnu dal. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho vyklubal poměrně slušně natočený seriál. Jeho kvalita mezi jednotlivými epizodami trošku kolísá, tohle vše vytahují nahoru hlavní dva herci, z nichž Brendan je typicky, přesvědčivý policajt ze staré školy se vším všudy a Harry si zahrál  psychopata s takovou chutí, že jsem mu při jeho pokusech s ovladačem místy i držel palce. Konec byl tak nějak akorát a já jen doufám, že se už žádné další pokračování nechystá. Leda s jiným záporákem, protože jinak by to tenhle solidní závěr totálně srazilo. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Poměrně věrná adaptace knižní předlohy, což v dnešní době rozhodně není samozřejmost. Děj hezký odsýpal, postavy neskutečně sympatické, pár scén opravdu brutálních (prakticky to nejlepší z knihy) a hlavně Bill Hodges naprosto dokonalý. Další díly přečtené nemám, ale rozhodně to před případnou další řadou napravím. 80%. ()

Galerie (425)

Zajímavosti (8)

  • Do role Bradyho Hartsfieda byl původně obsazen Anton Yelchin. Brzy po obsazení ale zemřel, když ho přirazilo vlastní auto na prudké příjezdové cestě jeho domu v losangeleské čtvrti Studio City. (mgalovam)
  • Mnoho scén bylo natočeno v obchodním centru v Charlestonu v Jižní Karolíně. Ostatní scény byly natočeny v sousedním městě Goose Creek. (mgalovam)

Reklama

Reklama