Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

Fr 

všechny recenze uživatele

„MAMI? CO JE TO?…“ /// Yvonne Strahovski mám rád. I když film stojí za starou píču, baví mě na ni koukat. Tady vyráží na dámskou jízdu. Dámskou…no, bere dcerky na chalupu. A jak už to tak (v hororech) bejvá, není to žádná zahrádkářská kolonie, ale lesy… jezero… a (samozřejmě) nezvaná návštěva. Klasika. ½ hoďky úvod a jdeme na věc. Ta „věc“ je takovej ten standart, ve kterým vám (jí) jde vo kejhák. Nic víc, ale ani míň. Parchanti pištěj a svejma (dětskejma) nápadama serou… což je u hororu asi v pořádku. Moc mrtvejch nečekejte (což je škoda). Ale to u „Home Invasion“ tak je. Prostě… nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V lese se pohybuju podle špagátu. 2.) Jedu na chatu (a nechcu se podívat na tatu). 3.) Věřím (trapně), že několik tesů sekerou způsobí smrt. 4.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono se jedná o nesčetněkrát repasovaný koncept o samotě u lesa, kde psychopat terorizuje rodinu, ale tady to funguje. Kromě celkem solidního spádu má film i poměrně vyvedeného záporáka, jehož maska potvrzuje pořekadlo o síle jednoduchosti a hlavně je tu Yvonne Strahovski, která ty slabší chvilky vyplní tím, že tam prostě jenom je. Navíc její nepanikařící matka se mi líbila. Mínusem jsou uječené děti, což se ale dalo přežít a pak konec, který patří k těm nejlacinějším. Ale i tak u mě převládá spokojenost. 70% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ok no, takže tu máme zabijáčka chudáčka, který má hlavu omotanou hajzl papírem a ve věku asi 30 - 35 let má rád dřevěné figuríny, které vylepšuje tím, že jím dává lidské oči a končetiny. Divím se, že jim neudělal díru na píchání. K dementnímu chování postav se ani nebudu vyjadřovat, děcka katastrofální, gore bídné, napětí skoro žádné a konec klišovitý až to bolí. Nejlepší na celém filmu, je ten plakát. (73. hodnocení) ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tohle byl nehoráznej psychickej teror ty vole ...!! Ale nejdřív jeden zásadní úvod k tomuto komentu. Zařekl jsem se, že nebudu řešit co tady kdo napsal k tomuto filmu za komentář. Dohromady je to pro mne banda děcek, který nerozumí filmu a nemaj vztah k děckám ... Takže na film jsem se díval večer na chalupě, sám a nepřipraven. Obecnou kostru jsem znal a té se to taky drželo. Jenže já měl za to, že to je o ženský, která je sama na chatě a obtěžuje ji killer. Ale netušil jsem, že má sebou dvě roztomilý malý děti. Já nevím, prostě asi nějak přirozeně od přírody mi nedělá ve filmech dobře strašení a týrání děcek. Kdysi dávno mě na týden traumatizoval The Untold Story, pak nemálo šokoval Serbian Movie. Tady se teda nedějou takový zvěrstva, ale na druhou stranu... Ty dvě holky to fakt parádně zahrály, nechápu, jak to s nima ti tvůrci skouleli. Když jim tam zabiják likviduje rodinu, není úniku, matka si moc neví rady, je noc, tma, samy na chatě ... No šílený to bylo!! Když jsem se do toho vžil, jaký by to pro mě asi bylo, kdybych byl děcko a tohle se mi dělo, tak teda nevím ... Nebo kdyby se to dělo mýmu vlastnímu děcku. Bylo to parádně natočený, parádní ten vizual a atmosféra, bezvýchodnost. Poslední třetina úplně nervy na prasknutí, protože ta situace vypadá tak neskutečně v hajzlu!! A teď ty dvě malý holčičky řvou a neví kudy kam, naprosto traumatizovaný ... uuufff ... A ano kurva!! Děcka řvou!! Představte si to!! Kdo nevychytal, že ty děcka řvou, tak ať si radši vůbec děcka nepořizuje. Protože první 2 roky děcko nedělá nic jinýho, než že řve!! ...No dobrý. Parádní horor, nečekaně mě to překvapilo a šokovalo. Napjatej jsem byl od začátku do konce. A ano ... tohle by se takhle nemohlo ve skutečnosti stát. Nemohlo, stejně jako 100% filmů na csfd ...(+ bod za Yvonnu, která je k "nakousnutí") ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priemerná, no zato pomerne dostatočná slasher "zábava", ktorá síce prvou dvackou solídne uspáva, no následne dokáže celkom úspešne prebrať k životu. Potešila (v rámci možností) potlačená "hlúpota", relatívne seriózne poňatie, či "atmoška". Byť to "górovejšie", aj divák by bol spokojnejší - "Eto Vsio." ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama