Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Slušný psychoteror, který ze začátku potěší skvěle budovanou atmosférou tajemna, ale odhalením maskovaného vraha vyústí v předvídatelné klišé klasických slasherů. Plus za to, že Scarecrow není úplný idiot, minus za chabě načrtnutou mytologii. Nicméně krásný příklad toho, jak takový obyčejný červený provázek natažený v lese dokáže pocuchat nervy. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bavlnka červená, do lesa lákala, děvčátka zmámená, radostně skákala.“ A uprostřed lesa tmavého, na pasece nevlídné, kol studánky jedovaté, z mechu zrádného pařez velký trčí, a na něm dřevorubcem zvráceným k dýchánku čajovému již prostřeno jest. K vytvoření výše popsané tísnivé atmosféry a ke kvalitnímu podzimnímu strašení přitom stačilo klubko provázku, čajový servis, dva hlenové muffiny a jedna zlověstná maska bez výrazu, vyvedená v duchu řezbářského minimalismu. OKÉNKO CHATY: [][] Co se za ním děje? Někdo šramotí a dupe v podkroví. Co udělá zodpovědná matka? Správně, opustí holčičky. WTF? Nechá je samotné v přízemí, úchylovi napospas, se zajímavým pokynem: „Hlavně zůstaňte na gauči! A vyrazí z baráku ven, hledat něco v autě. [][] Jo jo. Baterky divoce blikaly, holky zodpovědně hysterčily (občas i bezdůvodně) a úchylný řezbář vydlabával dřevěné oční jamky a těšil se, jak loutky uvidí, až do nich vloží oči holčiček. Slušný hororový průměr. Ale jen jeden zásek do zlosyna? Sakra, dorazit! Ty oběti se nikdy nepoučí... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Veľký mínusom He's Out There je to, že počas prvej hodiny sa tu vlastne nič zaujímavé nedeje a sledujeme len akési jemné koketovanie sa s hororovou tematikou, pričom prítomnosť zla je zrejmá len z náznakov. V záverečnej polhodine sa príbeh konečne pretaví do podoby slasheru v rámci ktorého je preliata aj nejaká tá krv, tento moment však mal prísť podstatne skôr. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tam venku je úchyl! A je to neskutečný deviant a debil, protože mít na lopatě Yvonku♥, a chtít ji dva dny v kuse živočišně píchat jen nožem a naklepávat ji pánev výhradně sekerou, to může napadnout jen totálně ujetého bukanýra a notorického plýtvače. Ale jinak je to jen takové obvyklé a vcelku nenápadité honění v chatě u jezera v sobotu čtrnáctého, sice slušně natočené a dokonale ozdobené, ovšem zcela bez pevného podkladu, výraznější atmosféry a jakýchkoliv hrůzných souvislostí. Yvonka♥ však jako vždy aspoň dokonale zabavila mou pravačku, takže o jednu za to vytvrzení výjimečně přitvrdím. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Fakt nechci být zlá, fakt ne...ale budu. Číst kritiku a kecy ohledně absence energie a filmařskýho nadšení od tak tragickýho "rejžiséra" jako je J*A*S*M, kterej tu má zcela nepochopitelně dvě sračky smrdící odpadem, kterej jsem dosud nedala jen z kolegiální úcty (napravím to) to je moc. Kubíku mrkni se na ty dvě kolosální píčoviny cos zplodil a možná Ti dojde, že zrovna ty můžeš maximálně držet hubu, protože máš asi tolik talentu jako použitej tampon. A pokud se chce někdo Kubíka zastat a vmést mi do tváře, že já taky kritizuju filmy a na rozdíl od Kubíka jsem nic nenatočila tak ať držím hubu, mám argument - Radši nenatočit nic a nedělat si ostudu, než jít celoCSFDově za kokota s brakem, kterýmu mrdnu anglickej název i když jsem čech, protože to je přece hustý pyčo. Ne, neni. Plus ještě dodatek pro Kubíka a pár dalších uživatelů (čti dementů) - Nadávat dvěma malým holkám, že řvou, když venku v noci v lese obchází maník v creepy masce a se sekyrou, co je chce sejmout, to může buď někdo, kdo nemá děti a nebo absolutní debil. V jejich věku by jste seděli v posranejch kalhotech uprostřed místnosti a volali maminku s tatínkem se soplem u rypáku. Holky naopak hrály skvěle, to co měly hrát - K smrti vystrašený holčičky. Zabiják byl odpornej, postavy se jednou chovaly celkem logisticky a film měl vše, co nemají filmy Kubíka, takže atmosféru, napětí, práci s kamerou, herecký výrony a tak dále. A nebojte, nejsem na Kubíka zlá, jen proto, že se mu tenhle film nelíbil. Mě už se svejma sečtělejma komentářema sere dlouho a u lidí, u kterých prokazatelně vím, že sami uměj píču, to prostě tolerovat nebudu. Muck ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama