Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Horor by to byl mnohem lepší a na vyšší /rovni kdyby tvůrci aspoň trošku přidaly na strašidelné hudbě, protože ta tam nejvíc chyběla. Konec u zpopelnění nebyl taky vůbec vymyšlen dobře, ale jinak atmosféra a příběh byl skvělý přímo dobře vymyšlen ale na těch par drobnosti nemůžu jít do plna, přesto ani za prachy bych takovou práci nedělal. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Hvězda za využití neuvěřitelné brutalistní budovy bostonské radnice jako ústřední nemocnice a to i včetně interiérů. Opravdu monumentální monstrum z betonu, které se jen tak nevidí. Zbytek je obvyklá ulekaná nuda s nezajímavými postavami a nijak zábavným vývojem, který alespoň trochu nad vodou drží taneční výkony Kirby Johnson. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Možná bych tento horor hodnotil lépe, kdybych ale před pár týdny zrovna nezhlédl jeden z nejlepších seriálových duchařských hororů, které jsem měl tu čest kdy vidět (The Haunting of Hill House, 2018), nebo kdybych již neviděl o něco lepší a přesto průměrný a velice podobný snímek The Autopsy of Jane Doe. Přál jsem si, aby tento horor: Ve spárech ďábla, kráčel ve šlépějích právě zmíněného pitevního snímku a vyhýbal se negativům typu klišé či zbytečným lekačkám pro něž není důvod. Bohužel, film nejenže má zbytečné lekačky (představovačka kudrnatého policisty v márnici), ale i ty klišé (vážně se furt musí v těchto hororech umírat při levitaci těla?). Navíc se mu nedaří budovat tu správně hororovou atmosféru a tedy i napětí. Hlavní záporák/záporačka mě začala nudit od poloviny a v podstatě jsem při jejích scénách pouze počítal mrtvé. Děsivost z ranku jakéhokoli filmu z univerza V zajetí démonů se nekoná. Přiznávám, plusem je, že se hlavní hrdinka nesnažila chovat jako deme...t a scénář měl nějakou snahu o logiku. Bohužel ale, to je to jediné k pochvale. Zbytek zapadá natolik do béčkového hororu, až mě to v kině bolí vidět. Včetně do očí bijících digitálních efektů. Dvě slunce a příště prosím další kino horor dejte raději režiséru: Miku Flanaganovi. 55% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

SAKRA LIDI ZASE TO VYŠLO!!! JE MI JEN 13 A PROŠLO TO!!! Povím Vám, že to v kinech ani nehlídají, pokud nejste extrémně malý nebo holka, která se nenamaluje ani neoblíkne jako 15 letá ku**a. Ale naštěstí jsem kluk. Tohle je můj 2. zakázanej vstup na horor! Opravdu pokud Vám je 13 i dokonce skoro 13 let, tak to zkuste!!! Šel jsem to zase kupovat a rozepl jsem si bundu, abych vypadal na 15. Šel jsem k pokladně a byl tam chlap a ženská, tak jsem šel k pokladně, u které byl chlap, protože jsem si myslel, že je větší možnost na úspěch. Řekl jsem trochu otráveně : ,,Dobrý den, 3 krát na Ve spárech ďábla.'' Ten týpek na to jen : ,,A bude nějaká studentská sleva nebo maté kartičku?'' Samozřejmě žádnou nemám, ale i tak jsem dělal, že ji hledám v peněžence a řekl jsem, že nemám. On pak ukázal na monitoru, že je volných asi 8 míst a že ty místa dá trochu doprostřed. Já souhlasil a prodal mi to! Šli jsme, štípač nám lístky štípnul a sedli jsme si na místa. Seděli jsme bohužel v 1. řadě, ale to ani nevadilo. HODONOCENÍ FILMU. Když jsem viděl trailer, tak mi bylo hned jasný, že to musí být horší než Tajemství smrti slečny Neznámé. Celej ten vstup a kupování lístků bylo mnohem akčnější a napínavější než tenhle film. Asi 3 krát jsem se lekl, ale pak mi došlo, o co se film snaží a pak jsem se moc nebál. Ve filmu bylo pár klišé. Můj kámoš se teda filmu bál. Postavy mi nějak nevadily, ale ani se mi nelíbily. Jediná dobrá postava byla hlavní postava Megan. Než jsem na tenhle film šel, tak jsem se asi měl podívat na hodnocení, ale u babičky není wifi, takže jsem nevěděl, že je film průměrnej. Kámoš se díval na informace ohledně toho, kolik lidí si zamluvilo místo a byly volný jenom 3 místa, potom u pokladny zhruba 8 a když jsme se koukali na film, tak nebyla ani půlka kina plná. Nakonec o to takovej zájem nebyl. Způsoby smrtí se pořád opakovaly, jen 1 smrt byla jiná. Konec byl od začátku jasnej a čekal jsem celkem od filmu víc. Tu ženskou snad nepálí oheň. Efekty byly dobrý. Když byla scéna na záchodě, tak za mnou seděli 2 lidi a za něma další 4 lidi a oni říkali : ,,Hele ona nespláchla! Tak spláchni to je slušnost! Spláchni! Hej ona nespláchla!'' Někteří lidi se i skoro celej film smáli. Ze začátku mě to celkem štvalo, ale pak jsem už taky nemohl a musel jsem se občas zasmát i já. VYHODNOCENÍ: PŘÍŠTĚ SI POZORNĚ ZKONTROLUJU HODNOCENÍ NA ČSFD!!! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl to být velkolepěji pojatý cover The Autopsy of Jane Doe a místo toho je to akční horor. Atmosféra márnice využitá úplně na minimum a démon vraždí brutálním násilím aby byl nakonec poražen střelbou z pistole a upálen. Nebylo to blbý ani herecky špatný, jen to mělo být natočený úplně jinak. Po trailerech se lidi houfně vydali do kin, ale díky bohu sem to nestihnul. Doma pro fandy hororu jo, v kině pro masy ani omylem. Tři * s odřenýma ušima.50%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Kirby Johnson získala roli Hannah na základě své taneční průpravy a schopnosti vykloubit si ramena a všelijak pokroutit tělo. Díky tomu, je prý většina poloh těla Hannah reálná a jen minimum z nich bylo vytvořeno pomocí digitálních efektů. [Zdroj: časopis Cinema 01/2019] (ČSFD)
  • Natáčení začalo 7. listopadu a skončilo 17. prosince 2016. Natáčelo se ve státě Massachusetts. (Varan)

Reklama

Reklama