Reklama

Reklama

Ve spárech ďábla

  • USA The Possession of Hannah Grace (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy. O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (176)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Když to běželo v kinech, zvažoval jsem, zda-li na to jít a nebo nikoliv. Ted zpětně jsem rád, že jsem nešel. 90 minut čistého průměru, který ničím nevyniká a ani zdaleka ničím nepřekvapí. Všechny scény jsou na 90 procent předvídatelné, takže žádné překvapení a nebo vylekání se nečeká. A co si budeme povídat, celkově ani ten příběh není ničím zajímavý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Posedle-márnicový horor jedoucí ve vyjetých kolejích. Najdete tu všechny žánrové propriety, takže velkou roli hrají výtah, blikající světla či selhávající technika. A samozřejmě je tu podivná mrtvola, která se chová nestandartně. Ale mě se to i tak líbilo. Posedlé děvče dokázalo svůj potenciál solidně naplnit, film má má slušnou atmosféru a Shay Mitchell v hlavní roli je celkem sympatická. Líbilo se mi i finále, ačkoliv jak už tady zaznělo, odolnost hlavní hrdinky vůči ohni byla přinejmenším netypická. Ale tak to se dá přehlédnout. Co jsem chtěl, to jsem dostal. 70% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Děkuji všem bohům osudu, že mi zabránili jít na tenhle kentus do kina. Pro mě neskutečně bezcenný film bez kouska nápadu, snahy nebo jakékoliv atmosféry. Mrtvola si tam lítá po baráku jak kdyby se nechumelilo, režisér vyžírá nápady z povedené Jane Doe a ani se nepokusí mít trošičku zajímavé finále. Tyhle rychlokvašky se slušným rozpočtem už přestávám tolerovat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) Nebylo to vyloženě zlé. Jen to prostě postrádalo pár aspektů patřící k tomuto žánru. Rko to mělo, což je sice fajn, ale moc využité nebylo, i když to nadnášení lidí, které posedla ta bytost – to bylo zvládnuté dobře, praskání, svalů, kostí či co atd.. Atmosféra byla taková suchá, dalo by se z ní vytřískat víc, to samé platí i o napětí, které zde skoro vůbec nebylo. No, ale technická stránka byla zase vydařená. Stejně jako hlavní hrdinka, která mě bavila. V poslední třetině snímku se to víc rozjede a závěr je sice obyčejný, ale proč ne. Celé je to předvídatelné, takže nás nic nepřekvapí. Prostředí filmu jako je márnice, ostraha atd – to bylo zajímavé. Ono těch témat ohledně vymítání bylo už dost, co se má furt natáčet, že jo ? Na zabití večera je to ale přijatelná jednohubka. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Založený na špatných lekačkách a nepříliš poutavém ději. Linka vraždění, na které vás nic moc nepřekvapí, mrtvolka nezáživná a hlavní postava odolná proti ohni. Na to, že jsem byla na snímku v kině, ve mně žádný dojem nenechal a přitom potenciál márnic je tak obrovský. Navíc gratuluji překladatelům názvu filmu. Se spáry ďábla to má pramálo společného. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V pôvodnom scenári bola márnica oveľa menšia. Režisér Diederik Van Rooijen ju upravil na oveľa väčšiu, prázdnejšiu a strašidelnejšiu. (Pat.Ko)
  • Ve scéně, kdy Andrew (Grey Damon) ťuká na dveře Megan (Shay Mitchell), si jde všimnout, poté, co se Megan obleče a jde otevřít dveře, vpravo v místnosti jednoho z kameramanů. (MichalSebek)
  • Fiktivní „Bostonská metropolitní nemocnice“ uvedená ve filmu, je ve skutečnosti Bostonská radnice (tShay Mitchell). (ČSFD)

Reklama

Reklama