Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (353)

silentname 

všechny recenze uživatele

Za seba môžem povedať, že "Cold Pursuit" som si naozaj užil. Filmy tohto typu mám rád a musím povedať, že som sa na tom miestami aj poriadne zasmial. Liam Neeson je podľa mňa v hlavnej role dobrý a funguje. Okrem toho vie dať svojmu protagonistovi Nelsovi Coxmanovi reálnu charizmu. Takže v tomto smere som spokojný. Okrem toho Tom Bateman je miestami skutočne neuveriteľný. Jeho herecké výkony to miestami dostanú až na level neuveriteľnosti. A baví ma to. Okrem toho ten jeho chlapec je skvelý. Toho žerem. Vizuálne je to dosť zasnežené a sú tu aj pekné momentky scenérie. Akcia je okey, aj keď by jej možno mohlo byť trošku viac. Plus je pravda, že reálne akčnú scénku tu máme až na konci. Ostatné sú trošku také menšie... ale funkčné. Pred dvadsiatimi rokmi by som naozaj nepovedal, že raz bud Liam Neeson ako veľký akčný hrdina s poriadnymi päsťami. O pár rokov bude mať 70 a viem si predstaviť, že by vedel dať nejakú poriadnu ranu. Takže rešpekt. Nevidel som originál, takže v tomto smere to nebudem porovnávať, no hodnotím film ako sám o sebe. A v tomto smere podľa mňa funguje celkom dobre. Je tam priestor na zlepšenie? Možno. Nebudem súdiť. Každopádne som nemrhal svojim časom, film som si užil a niekedy si pozriem aj originál a sám porovnám, ktorý je lepší a ktorý horší. Čo sa týka tejto verzie, som spokojný Hodnotenie: A ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZŮSTANE TO MEZI NÁMI A SNĚHEM...“ /// Všichni kurva vědí, že když se Neesonovi šáhne na rodinu… A každej by mu určitě drží palce! Doplňuje ho místní policejní systém… takovej až skoro Coenovskej… Takže vlastně jo, je to celkem prdel (černá). (Rasisto!) Neeson je prostě furt ještě sázka na jistotu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy nastane čas k upilování hlavně. 2.) Rolbař na mě koukal při zápase nějak divně. 3.) To vo pluhu a mafii neznám. 4.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ze všech Neesonovek akčního charakteru z poslední dekády určitě nejzábavnější a nejnápaditější kousek. Bavily mě nenápadný vtípky při dramatických scénách nebo poskoci hlavních bossů, co za zády svejch šéfů dělaj blbosti a kecaj o kravinách. Taky to má pěkný a v rámci žánru neokoukaný scenérie. Víc takovejch filmů. 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $32,138,862Tržby Celosvetovo $76,419,755Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,979,224Tržby za predaj DVD v USA $2,347,792║ Liam Neeson je v takejto polohe už toľko krát vyvarený či prevarený, že už nemá čo ponúknuť, aj keď režisér sa snaží byť pri likvidovaných osobách veľmi originálne informatívny. Takže len taká všednejšia jednohubka. /60%/ ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Remake filmu "Boj snežného pluhu s mafiou" potvrdzuje, že ani rovnaký režisér a námet nezaručuje úspech. Film trpí dramaturgickými úchylkami, mnoho scén nemá absolútne význam a zmysel ( Made in China, rogalo, nájomný vrah ) a predlžuje film do zbytočnej minutáže. Určité dialógy istým spôsobom navodzujú atmosféru čierneho humoru, je to však málo, takže podozrievam tvorcov, že film mysleli vážne. Treba však oceniť skvelý soundtrack. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení začalo v březnu 2017, natáčelo se v Kanadě v provinciích Britská Kolumbie a Alberta. (Varan)
  • Řeka, která je ve filmu pokryta silnou vrstvu ledu, má však tak silný proud, že by nebylo možné, aby se na něm tvořil led. (ČSFD)
  • Začiatkom roka 2017 bolo filmu zamietnuté povolenie na nakrúcanie v národnom parku Banff v kanadskej Alberte. Vysvetlením bolo, že Parks Canada namietal proti tomu, aby antagonista filmu bol domorodý Kanaďan. V parku sa tak nakoniec nenakrúcalo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama