Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Mrazivé pomstě, strhujícím akčním thrilleru plném černého humoru, hraje Liam Neeson Nelse Coxmana, muže od rodiny, jehož klidný život s manželkou (Laura Dern) je obrácen vzhůru nohama, když jim za podivných okolností zemře syn. Nels začne pátrat po pravdě o smrti svého potomka na vlastní pěst a jeho touha po spravedlnosti se rychle změní v krutou mstu. Drogový král přezdívaný Viking (Tom Bateman) postupně záhadně přichází o své zabijáky a Nels se pomalu mění z příkladného občana v chladnokrevného mstitele, který nedovolí ničemu a nikomu, aby mu stál v cestě. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (353)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Může už jednou celkem podařený film natočený znova tím stejným režisérem fungovat? Tak tuhle otázku jsem si přesně kladl před puštěním toho snímku a odpověď je, že ano, ale jenom tak nějak napůl. Moland tu natočil doslovný remake svého původního snímku, takže to co fungovalo tam funguje v rámci možností i tady, ale na nějaký překvapení můžete zapomenout. Takže asi takto žánrovka je to slušná a Neesonovi jako už tradičně ta poloha cynického mstitele sedne, ale s přihlédnutím k tomu, že tohle už tu bylo zaokrouhluji i své hodnocení.60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Norský originál jsem bohužel dodnes neviděl. Hans Petter Moland si ho ovšem na rozdíl od kolegů nenechal zprasit a natočil si film znovu sám. Přenesení reálií do Ameriky se povedlo a vztahy mezi postavami, či jejich skupinami, dávají smysl. Občas mu tam sice zbyl nějaký vtip natolik typicky skandinávský, až bych hádal, že se mu v Americe moc lidí nezasměje (např. manželčin dopis na rozloučenou). Obsazení Liama Neesona už je možná nějaký meta-humor, nebo mstitele fakt nikdo jiný nehraje. Zkrátka vydařená černá komedie o tom, že pomsta chutná nejlépe za studena (70%). ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Remake filmu "Boj snežného pluhu s mafiou" potvrdzuje, že ani rovnaký režisér a námet nezaručuje úspech. Film trpí dramaturgickými úchylkami, mnoho scén nemá absolútne význam a zmysel ( Made in China, rogalo, nájomný vrah ) a predlžuje film do zbytočnej minutáže. Určité dialógy istým spôsobom navodzujú atmosféru čierneho humoru, je to však málo, takže podozrievam tvorcov, že film mysleli vážne. Treba však oceniť skvelý soundtrack. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nějzbytečnější výtvor roku. Film, který by si za normálních okolností zasloužil 2 nebo 3 hvězdy (50%). Ale jelikož jsem předtím viděl původní skandinávksou verzi a tato nová verze je přesnou kopií, pouze o mnoho horší, tak jsem si dovolil jednu hvězdu srazit. Abych to shrnul, tak bitky jsou docela slabé a zoufale nenápadité. Děj je naprosto stejný jako již zmíněný originál, ale přesto jako by byly všechny důležité scény uspěchané a film je tím pádem občas nepřehledný. Vtipné momenty nebyly vůbec vtipné a už vůbec nedokážu pochopit, jak je možné, že to natáčel ten samý režisér. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Remake výborného snímku "Kraftidioten" s Liamem Neesonem v hlavní roli se bohužel moc nepovedl. Je to dáno pravděpodobně tím, že na remake je prostě moc brzy. Vždyť původní snímek je pouze 5 let starý. Avšak i poté, co od tohoto detailu opustíme, zjistíme, že i po filmové stránce nejde o tak závratný úspěch jako u severského počinu. Cold Pursuit má totiž nějakým záhadným způsobem velmi vágní scénář, kterým bohužel berou zavděk mnohé poměrně zbytečné scény a hluchá místa. Přidejte si k tomuto všemu i neúměrnou stopáž a dostanete snímek, jenž ani sympatický drsňák Liam Neeson či úchvatné reálie okolí Denveru nezachrání. Škoda. PS: Pokud mohu radit, sáhněte raději po originálu z roku 2014. Nebudete litovat! „Yeah, to let the fish get at them. They'll eat the flesh off the bones. So the bodies don't fill with gas and rise. They stay at the bottom.“ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:26:27, kdy přicházejí Indiáni do foyeru horského hotelu, sedí v křesle dívenka s rouškou a snaží se přes ni napít. (Scott67)
  • Auto, v ktorom jazdí Viking (Tom Bateman), je elektromobil Tesla model X. (ČSFD)
  • Liam Neeson uviedol, že toto bude jeho posledná rola v akčnom filme, čo však veľmi rýchlo nedodržal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama