Reklama

Reklama

Žádná volba

  • Česko Paradox (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hongkongský policista Lee (Louis Koo) se nepohodne se svou dcerou Wing-čch' a ta odletí za kamarádkou Jenny do Thajska. Po pár dnech Jenny Leeovi zavolá, že Wing-čch' zmizela. Lee přiletí do Thajska a společně s pattajskými policisty Čchuejem (Yue Wu) a Takem (Tony Jaa) se pouští do pátrání po své dceři. (LangiJ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $79,226,000▐ Až nečakane sa tu hrá na vážnu notu, dejovo pútavé, nie je to len o nejak pomste, či hľadaní unesenej, má to širšie rozvinuté pozadie a prevažne to dejovo neprehráva, neutápa sa, drží to pokope. Dokonca aj akčná vložka, ktorá má riadny ráz sa tu dá v rámci prevedenia zniesť a až tak nevyčnieva, slušný priemer. Tony Jaa sa tu samozrejme opäť zaskvel svojou bojovou technikou. /60%/ ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Wing Chi (Hanna Chan) se nepohodne s otcem a odlétá do Pattayae za kamarádkou. Po několika dnech obdrží honkongský inspektor Lee (Louis Koo) telefonát od Jenny, že je jeho dcera nezvěstná. Lee se okamžitě vydává do Thajska... Režisér snímku Wilson Yip je v titulcích uveden jako Yip Wai Shun. Akční režii na filmu dělal Sammo Hung a asistentem mu byl syn Jimmy Hung. Tony Jaa (plicista Tak) má pouze jediný souboj a oponentem mu je Chris Collins (Sacha). V akci se nejvíce předvede Wu Yue (thajský inspektor Chui Kit) a Louis Koo se také nenechá zahanbit. Ken Lo (policista Ban) nepředvede vůbec nic. V malé roli potěšil Vithaya Pansringarm (thajský policejní komisař Chai). Life is limited. Just accept it. Sacha Motto HODNOCENÍ 70% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Potřetí v Zóně a byť žádná z předcházejících částí nebyla veselou vyprávěnkou, třetí zářez je rozhodně nejdepresivnější z nich. Nikoho z kladných hrdinů tu vlastně nečeká nic dobrého a cesta za spravedlivou odplatou tady opravdu bolí. Tím jsem se dostal k bojovému umění, pominu-li překvapivě krátké divotvorné vystoupení Tonyho Jaa, dostane se divákovi spíš krvavých potyček, rvaček a soubojů o holý život než choreograficky vymazlených představení. A vlastně všechny až v samotném závěru. Chyběl mi jen charismatičtější záporák a čekal jsem i mnohem krutější vyvrcholení (bum do čela, jako fakt?), a tak tedy silná, ale trojka. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Smutné zistenie, ani Samo Hung nie je úplne vo forme a strihá tu akciu viac, ako by sa na Hong Kong patrilo. Mňa to inač celý čas dosť bavilo (detektívna časť, sic bez prekvapenia, ale plne funkčná), ale záver bol taký nejaký rozpatlaný a zanechal pachuť nedotiahnutého. Že si to požičalo značku SPL mi príde úplne odveci. 70% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Z celé trilogie mi tohle přišlo nejvíce napínavé, strhující a poutavé. Fenomenální akční scény, souboje maj perfektní a výbušnou choreografii, jsou výborně sestříhány a maj inovativní prvky, naháněčka skutečně skvělá, hlavně její zakončení a jako bonbónek potěší SWAT jednotka v závěru s útočnýma puškama/laserama. Herci jsou kvalitní, odevzdávaj 100% výkon. Očekávaná interakce s okolím potěší oko detailisty, měl jsem pocit že jsem součástí úplně všeho, co se tam odehrává. Nemá to ani happyend, nabízí to aktuální téma a přišlo mi to depresivní. Úžasnej akční film s myšlenkou. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v thajském Bangkoku. (Yardak)

Reklama

Reklama