Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) se potom, co si získal srdce hráčů i lidí z Havířova, vrací do Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít. Ukazuje se, že za návratem do Slavie stojí ještě větší hokejový šílenec a autorita – Hrouzek starší (Stanislav Šárský). Z přesunu do Prahy je bez ohledu na okolnosti naprosto nadšená Deniska (Hana Vagnerová). Jak asi dopadne vzájemný zápas Slavie a Havířů? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Splním si povinnosti vzadu, můžu si jít užít dopředu, kurva. Taky nejdřív umyju nádobí, než jdu naložit starý. ne?" Druhá série drží lajnu a Langmajer si to na lavičce užívá pořád na plný pecky. Hrouzkovo angažmá ve Slávii má zase jiný náboj. Obměna postav přináší zase něco nového. Oživil to Stanislav Šárský a Václav Neužil. ml. s jeho brutální angličtinou. Konec série byl nápaditě dramatický. 7/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, jako novou začít sezónu bez brankářské jedničky. Je až s podivem, co s úspěšným útokem dokáže udělat nové levé křídlo. Hrouzek starší…..nebavil mne jako postava a vyloženě iritoval jeho představitel Stanislav Šárský. Navíc se už začínáme motat v obraném pásmu a strategie, která fungovala minulý zápas, není spásnou navěky. Každopádně jedeme dál….zápas ještě není úplně ztracený. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první série menší propad dolů, v těch jednotlivých scénách ale seriál opět v té komediální rovině vévodí. Langmajerovi je tato role Luboše Hrouzka šitá jako na míru, jeho herecký talent zraje podle mě jako víno :) Staronové postavy zaválely, Wagnerová jako Denisa opět boží. Ale charakter Václava Neužila, Robin Guha, za mě asi tím nejzářivějším elementem druhé řady, ty jeho hlášky protkané tou vtipnou angličtinou a narážkami na samá hokejová esa, to jsem si z pozice diváka užíval plnými doušky. A Míra Kouřil taky nezapomenutelný. Ty prostřední epizody docela výplňové, třeba díl o Stanley Cupu naprosto o ničem, ale závěrečný dvoudílný finiš to nakonec vytáhl na těch poctivých 7/10. V této době už vycházejí díly nové sezóny, tak uvidíme. Rozhodně si to ujít nenechám. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele

A máme tu zase Hrouzka tentokrát netrénuje Havířov, ale Pražskou Slavii. I 2. sérii jsem si náramně užil, ale o trochu míň, kvůli 5. epizodě, která zhoršila hodnocení celé série a 1. epizoda taky nebyla nějaká extrémně dobrá, ale dala se. Každopádně tomu dávám 4 hvězdy a možná bych 5 epizodu oddělal a hned by se zvedli procenta jak u mě, tak i u ostatních lidí, kteří to hodnotili taky docela špatně. Jiří Langmajer zas v sobě ukázal co v něm je v herectví, že ukazuje, že je dobrým hercem. 75% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jirka Langmajer se se svým věčně nas*aným trenérem Hrouzkem konečně navrátil a s tím se dostavilo spoustu výhrad i vylepšení. Nevýhodou celé druhé sezóny byl pro mě Hrouzek st., na něhož jsem si stěžoval posléze u každé epizody a jeho otravnost signalizuje i to, že se dlouhá léta jeho představitel nikde neobjevil. Plusem těchto osmi dílů je dle mého rozhodně zlepšení scénáře pro postavu Denisy, jejímiž grimasy a dialogy jsem se bavil pokaždé, když dostala prostor. Konečná scéna otevřela vrátka na další hokejové peripetie, já ovšem musím uznat, že bych možná uvítal zas nějaký svěží projekt ze sportovního prostředí. Tak jako se právě objevila Lajna po Vyšehradu, mohly by streamovací služby přijít s dalším neotřelým nástupcem. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Představitel hokejisty Vanase, herec Patrik Děrgel, se věnoval lednímu hokeji i mimo kamery. Jako brankář působil v mládežnických týmech Bohumína a Orlové, následně se věnoval chytání rekreačně. (pavelvojta)
  • V hokejovém zápase (čas 14:00) padne gól do sítě Slavie. O několik vteřin později, kdy je záběr z hlediště, je vidět světelná tabule a na ní je skóre pořád 0:0. (Záry)
  • V epizodě se objeví narážka na seriál Gumídci (od r. 1985). (Duoscop)

Reklama

Reklama