Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

 "Ty vole, vás tam koupou, vole, v tom pásmu jak tuleně ve vířivce!" Opět výborná série podtržená angažmá u slovenské reprezentace. Hrouzek v podání Langmajera zase trénuje v plném zápalu. Bylo skvělé fandit Slovákům na MS v Praze a být na chvíli zase jedna země tedy Československo. 8/10 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosti rozporuplná sezona, jelikož první polovina je vážně děs, a v podstatě funguje jen na tom, že si šíleně trapným způsobem utahuje ze Slováků. No a pak jsou tu poslední tři díly, kdy se konečně dočkáme pořádné dávky hokeje, a najednou jsou z toho nejlepší díly seriálu. Jo, a taky samotný Bůh. Tvůrci se chválabohu zbavili příšerného Šárského, takže tu aspoň neotravuje on, a díky závěrečným dílům je tato série ve výsledku lepší než ta druhá. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednicka u me zustane tou nejlepsi serii, po dost nepovedene dvojce, ale prislo se treti serii opet prudke zlepseni. Par hloupejsich vtipu se asi najde, ale to je v te zaplave gagu asi normalni. Slovenske angazma je dobry namet a vyborny Langmajer si to uzil. Pochvalu zaslouzi i Hana Vagnerova, te takova komedialni role sekne vice nez treba kriminalistka. Ale i ostatni herci jsou dobri, snad krome neherce Suchanka. A nove prirovnani "drzis to jako Slovak hokejku", pobavilo nejvic! ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak určitě. Větší rozpočet pro seriál – větší zodpovědnost pro naganského hrdinu aneb zavedené postupy na mezinárodním kluzišti. Přesunem hlavního hrdiny na lavičku slovenského národního týmu měníme prostředí i některé nálady, ale jinak by se dalo říct, že opakování je matkou opakování. Kdybych měl jednotlivým sezónám udělovat pomyslné medaile, tak by reprezentační trojka brala slušné stříbro. Osobně už však další sezónu asi ani nepotřebuji……ale kdyby náhodou byla, budu zase sedět na tribuně. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Během postelové scény si Denisa (Hana Vagnerová) v jednom záběru natáhne ramínko od podprsenky. V tom následujícím ho má ale zase stažené. (Duoscop)
  • Když slovenští hokejisté hrají prodloužení v semifinálovém zápase, na ledě můžeme v obou mužstvech vidět 5 hráčů a brankáře. Od začátku sezóny 2016/2017 však došlo ke změně pravidel a prodloužení se v české extralize i na mistrovství světa hraje systémem 3 hráči na každé straně a brankáři. (ELBobes)

Reklama

Reklama