Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná komedie o obyčejné maloměstské rodině, jako je každá druhá. Seznamte se a uvidíte, jak se její členové nebezpečně podobají vám či vašemu okolí. Syn Marko spěje k tomu být úspěšným zločincem. Naneštěstí je jeho první obětí přepadení vlastní matka, což mu značně přitíží ve vysněné kariéře kriminálníka. Dcera Karin je sebevědomá a své půvaby využívá jen, co to jde. Veškerý čas věnuje „chození" s více chlapci naráz a posouváním hranic, co všechno muži vydrží. Matka Anna zase ujíždí na slevových portálech, výhodných nákupních akcích a soutěžích. A otec? Ten je tím nejobyčejnějším z obyčejných - dopravním revizorem, a i přesto mu život shodou náhod umožní zažít pár minut slávy. (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Toulová si vzala svůj evidentně hodně starý mobil, svolala největší zoufalce z Ordinace, nakecala jim, že má scénář a začalo filmové peklo, které v našich dějinách nemá obdoby. Tváří se to jako komedie, ale jde jen o depresivní kňourání jednoho vola a jeho tragické rodiny. Co je na tom vtipného, však netuší nikdo. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem sa vyjadrovať k scenáru filmu. Ak chcete vedieť drvivú väčšinu problémov so scenárom, mrknite na komentár od užívateľa honajz. Tlieskam tomu komentu. Vyjadruje to všetko, čo je v tomto filme úplne mizerné spracované. Ja však budem hovoriť ešte o pár iných veciach, ktoré tento film nezvládol. Po technickej stránke je toto nezvládnuté, neviem prečo je to označované ako komédia, postavy sú vám vrcholovo nesympatické a nič tu reálne nedáva žiadny zmysel. Všetko čo vo filme vidíme sa udeje preto "lebo medveď". Neviem to lepšie vysvetliť, lebo jednotlivé situácie a momentky proste nemajú žiadnu reálnu logiku a nefungujú. Kamera v tomto filme je absolútne strašná. Nenašiel som dokopy vo filme jediný záber, ktorý by pôsobil ako profesionálna práca. Zvuk je snáď to najhoršie čo som kedy v živote zažil. Ak ste to pozerali v telke, možno tento fakt zanikol. Keď som si to prehodil na repráky, tak to nebolo až tak okaté. No hoďte si to na slúchadlá a počúvajte ako ide zvuk. Všetky dialógy sú nahraté do pravého kanálu. Všetky hudobné vsuvky sú nahraté na ľavý kanál a iba jemne na stredy. Keď náhodou sú rôzne zvuky v oboch kanáloch, vôbec neviete na čo sa je potreba sústrediť. Takúto chybu som nezažil asi nikdy. Zvukár by mal dostať výpoveď a k pultu už sa nikdy ani nepostaviť, keď nevie nahrávať zvuk na stredy, alebo si myslel, že tomu niečo pridá. Lebo ma úplne iritovalo, keď som počul zvuk len na pravé ucho. Ako toto môže niekto spraviť? Hanba. Herecké výkony sú podľa mňa hrozné. Mám tak trošku pocit, že keď si herci prečítali scenár, tak vedeli už sami aké zlé to celé je a tak sa rozhodli podať svoje dialógy bez štipky reálnych emócií. Najlepšie je to asi počuť na všetkých rozprávačských monológoch nášho hlavného hrdinu. Nie je v tom ani štipka emócií. Učiteľky v materskej škôlke, keď čítajú deťom rozprávky na dobrú noc vedia tomu dodať viac charakteru. Toto je proste podané v štýlom : "máme zaplatené? Nie? Tak sa ani nebudem dnes snažiť. A povieme to ako keby to rozprával absolútny robot". A potom sú tu postavy. Povedzte mi reálne kto je vám z tejto štvorice sympatický. Mne nikto. A záverečné šťastné rodinné raňajky, ktoré prinášajú veľkú zmenu pre všetkých sú úplne bez akéhokoľvek ducha, alebo reálneho pocitu, že by sme chceli aby sa to stalo. "Dneska bude můj nejlepší den" povie viackrát náš hlavný hrdina. No myslím si, že pre všetkých, ktorí tento film uvidia to bude presný opak. Pre filmy ako je tento som občas uvažoval, či by som si nemal urobiť ešte jeden nižší rating, no nechcem si svoju stupnicu komplikovať viac, než už komplikovaná je. Všetky recenzie, ktoré to hodnotili ako najhorší film minulého roku boli správne. Toto si nezaslúži vidieť nikto. Hodnotenie: F ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

No!? Nemá talent... Člověk si ale uvědomí, jak dobré jsou proti tomuto špatné filmy řekněme "mainstreamu". Kvalita zvuku je mizerná, ale to se dá u těchto počinů očekávat, takže mnohem víc mi vadila ta impotence ve způsobu vedení děje. Motivace postav ke stupidnímu chování absentuje i v renomovanějších snímcích, ale tady divák mnohdy marně hledá motivaci i k chování "rozumnému" a vede k nekonečné sérii WTF momentů. Za všechny jeden, který mě trápí doteď: Proč si synek opéká slaninu na žehličce? Jen proto, aby se pak mohla Dana Morávková divit, že je na košili mastný flek? Mno... A ještě jeden detail, který mi vadil: Když se mobilní telefon během hovoru přiloží k uchu, display zhasne, to by mohla režisérka vědět. Nebo ji to mohl někdo říct... Kladem a hvězdičkou je tu pouze Ladislav Ondřej, který mě bavil. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak, keď chcete robiť na niečo akoby paródiu a vyznievate trápnejšie než tí, z ktorých sa chcete vysmievať. A nakoniec šokovane pozeráte, že to ani nebola paródia, ale ozajstný pokus o film. Trápne spievanie vo vani a chlapík na hajzli, ktorý si hovorí "typický český debílek" je len začiatok tohto skvostu, ktorý kvalitou dialógov je ešte pod Krtkom a A je to! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašné, jak dávají tušit místní recenze, ale dobré to také není. 1) Místy, zejména ve druhé polovině, působí snímek dost amatérsky. Kus chybějících titulků a nekvalitní zvuk jen dokresluje ledabylou práci, o mizerném scénáři nemluvě. 2) 27letý Ladislav Ondřej (syn Marko) zraje nejen věkem, ale i herecky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Při televizní premiéře na televizním kanále Cs film byla sledovanost v kategorii 15+ (diváci starší 15 let) cca 8 000 diváků a cca 7 000 diváků v repríze. Film měl televizní premiéru 4. 4. 2019. (tsatsiki)
  • Natáčení filmu probíhalo v Praze. (SONY_)
  • Před koncem natáčení tvůrcům došli peníze a vybírali peníze na dokončení na Startovači. Peníze vybrali, ale sama režisérka si tam přihodila desetitisíce. (tsatsiki)

Reklama

Reklama