Reklama

Reklama

Drone

Trailer

Neil Wistin (Sean Bean) je súkromný dodávateľ dronov a poskytovateľ ich rozmanitých služieb. V pracovné dni vysiela drony na tajné misie okolo sveta a neskôr sa vracia domov k rodinnému životu na predmestí. Manželka Ellen a syn Shane nemajú o jeho práci ani tušenia, až kým sa u nich doma nezjaví nepozvaný hosť – tajomný pakistanský podnikateľ Imir Shaw (Patrick Sabongui), ktorý je presvedčený, že Neil je zodpovedný za smrť jeho rodiny. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

mira007 

všechny recenze uživatele

Sean Bean je tatík od rodiny a pilot dronu, který od počítače střílí teroristy v Pakistánu, prodává loď a jednou ji přijde koupit jeden Pakistánec. Když se zabíjejí teroristi tak to vypadá jako laciné béčko, když se řeší rodina tak průměrné drama a když se řeší neznámý host, tak je to psychothriller, který je zajímavý námětem. Ještě že ten Bean hraje radost pohledět, jinak by tahle kanadská intelektuální kritika amerického boje proti terorismu nebyla snad ani za jednu hvězdu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bean se asi pořádně nepodíval na jméno režiséra, protože jinak si jeho přítomnost nedovedu vysvětlit. Takhle: nápad zase není úplně špatný a klidně z toho mohl být nějaký ten béčkový revenge thriller reagující na současné dění na Blízkém východě, ale to by to nesměl dostat do ruky takový matlák. Ten natolik věřil ve své schopnosti, že do toho zakomponoval nevěru, ztrátu otce a teenagerské problémy, což by s primárním tématem těžko tmelil dohromady i renomovanější tvůrce. Výsledkem je nudný mišmaš plný bezobsažného plkání, který vrcholí neskutečně hloupu a směšnou závěrečnou konfrontací, což podporují svými mizernými výkony i sami herci. Z respektu k Beanovi 10%. ()

Reklama

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Dron je nemastný, neslaný príbeh o kufríku, v ktorom je... Netreba sa báť, toto nie je Ronin, divák sa to dozvie. Na to, že je režisér Jason úplný amatér, si na takýto námet zobral príliš veľa rovín. Odhliadnuc od typickej Kanadskej sterilnej réžie, po nie príliš zaujímavé lokácie film chce, resp. sa snaží navodiť dojem, že ozaj svet nie je čiernobiely. Lenže predkladá to naivitami typu (prestrih na obete v gýčovej hudbe) a tak. Drony ako také sú drsný a podlý nezmysel, ktorý je akože vykúpením pre sebavedomie. Lenže to tak nie je. Ale nemusím na to mať tento film, aby mi to vysvetlil. Verím jednému aj druhému. Ak by tieto veci Bean vyzradil verejnosti, nebol by pre mňa zradca ani nepriateľ. Ale ani ten druhý vo mne nezanechá pocit, aby som bol samaritán. (videné 12.05.2021, Jojplus Archív) ()

Garch 

všechny recenze uživatele

V krátké době druhý film, který se zabývá lidmi, kteří "hrají videohry v reálu". To, co může na někoho působit jako překombinované mi naopak přijde reálné "nedokonalostí" scénáře. Absenci provařených hvězd také vítám. ...PS: Jak vidím, hodnotím proti většině. No, co naděláme. Kdybych věděl dopředu, že to natočil tento režisér, který předtím napáchal příšerné filmy, nebo četl zdejší recenze, tak bych se na Drone asi taky díval s velkým despektem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Super, diky kriplům jsem tohle musel vidět znova.. fakt díky moc osude, že mi podstrkuješ furt ty stejný hovna abych znova trpěl. Kreténi a to ani nevim na koho nadávám. Možná příště vymyslet třeba jiný název filmu?? Hulváti! Zpět k týhle už dvakrát viděný močce:  Myslím, že tohlo mohlo mít při nejmenším aspon potenciál, nebejt žech arabskejch emirátů. Jedna za Šona Býna. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama