Reklama

Reklama

1922

Trailer

VOD (1)

Nebraský farmár Wilfred James (Thomas Jane) sa v roku 1922 rozhodne s pomocou svojho syna Henryho, čisto z finančných pohnútok, zniesť zo sveta manželku Arlette. Krátko po tom, čo spoločne jej zúbožené telo zakopú do starej studne, začne rančer čeliť desivým vidinám a podivným útokom agresívnych potkanov. Jeho život sa začne rúcať a Wilfred nadobudne dojem, že brutálne zavraždená manželka ho po smrti prenasleduje. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok má síce svoje muchy - niektoré pasáže mierne nudili alebo v nich tempo, už aj tak dosť pomalé, ešte viac zlenivelo, no zato mnohé nedostatky vylepšuje samotná dejová linka na báze akejsi temnej karmy, kde vrahov pomaly a postupne dobieha ten hrozný skutok, ktorý vykonali a potom hlavne nádherne pochmúrna atmosféra, ktorá vydržala po celý čas. Na zahodenie nebola ani samotná koncepcia príbehu a jeho podanie divákovi cez vnútorný výborný hlas hlavnej postavy. Na slabší nadpriemer to bohato stačí. 70/100 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si pořád říkala, kde jsem to už viděla nebo při nejmenším alespoň četla. Pak mi to docvaklo. Tohle má na svědomí Stephen King. Bylo to dobře vymyšleno a poctivě vystavěno. Thomas Jane zde nese všechno na svých bedrech. Krysy a potkany zrovna moc nemusím. Pomalejší tempo tomu sedlo. Viděno v původním znění s titulky. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsou především herecké orgie Thomase Janea. On se do toho fakt ponořil. A celý jeho projev je...třeba scéna hned na začátku. Hubený chlápek na verandě, špinavej od života a práce, hučí do něj stará, jak vedou ubohý život. Dokonalá scéna a já celou dobu nevěděla, zda se soustředit na něj nebo na ty rudé šaty, které tam prostě nepatřily. Stejně jako ona, stejně jako ona dámička. A vy si říkáte: "Ty děvko!" Následná hra o "nadvládu" nad synem a využití jeho slabostí společně s geniálním soundtrackem, atmosférou a celou výpravou a vymyvání mozku mezi kukuřicí, dopadla geniálně. A to nemluvím o následcích studny. Celý ten rozpad. Lidí, věcí, všeho. Sakra, tohle bylo fakt dobře natočené! Vlastně, měla jsem nejdřív trochu obavy. Jestli to zvládnou natočit. Přeci jen to je film hlavně o "vnitřním monologu", hlavně druhá nutná polovina. Ale, sakra, hodně dobře zvládnuté! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle je thriller na jedničku. Vážně naprosto skvělá atmosféra, která vás vtáhne do děje a ještě dál. Thomas Jane je dokonalý a předvedl své umění více než dobře. Celý příběh je vymyšlen dobře a vše do sebe hezky zapadá, jediná věc, která mi tam vadila, jsou oživlé mrtvoly, ty na mě byly až moc fantazijní a ubíraly tomu vážnost. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

ty vole..! thomas jane hraje rolnika jako svine! zapletka je skvela..pekne se to tahne depka,policajt..vsechno skvely..atmoska ujde..potom to vrcholi a rikam si kurva dobry..a pak ten konec ty vole..to zase zkurvili vsechno..takhle jen nejlepsi rozslapnuti krysy ve filmu a thomas jane a jeho prizvuk a role rolnika.. 2/5 nic moc.. :( ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama