Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 6

Recenze (125)

Figu 

všechny recenze uživatele

Ach má láska! Ano, mluvím o své dceři! Tady nebudu hodnotit ani tak film, jako hodnotu otcovské lásky a zážitku s dcerou prvně na pohádce v kině :) 3Déčko bylo úžasný! Sem tam nějaká hláška, sem tam nějakej efekt, sem tam nějaká jednoduchost, ovšem vše to přebil pohled na mojí krásnou princezničku v dvakrát větších brejlích než má hlavu, v dokonalým zaujetí a s plnou papulí brambůrek! Je to hrozný a vím, že to sem nepatří, ale já jsem v tu chvíli byl fakt hrdej fotr!!! A to je k nezaplacení!!! 100% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Piadinôžku som videl ako všetky rozprávky so slovenským dabingom a ako obvykle neľutujem. Prekvapilo ma že si slovenská réžia dala tú námahu a aj pesničky dali do slovenčiny čím tomu dodali o stupienok viac zábavnosti a priblížili to o čosi viac detskému divákovi. Animácia skoro zhodná s Hotelom Transylvánia. Pekná grafika, pekné pesničky a na každom kroku to na vás čaká nijaké mravné ponaučenie a poučenie sa s vlastných chýb. Synovi som to ešte nepustil ale verím že sa mu to bude páčiť. 77% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yeti Migo (namluvil Channing Tatum) se jednoho dne setká se stvořením s malou nohou (člověkem), které podle kamenů řídících celou vesnici neexistuje... Čekal jsem další neškodný animák pro omladinu, ale dostal jsem mnohem více, než jsem doufal. Film nabídne slušnou animaci s příběhem, který má dospělou myšlenku. Snímek by si zasloužil na CSFD hodnocení v červené barvě, protože modrá mu nesluší. Určitě nevypínat po zobrazení názvu v závěru, protože je mezi titulky vložena krátká scéna. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde je žánrově všechno na svém místě a nemůžete říct vyloženě křivého slova, jenže i tak to úplně nestačí. Yeti je naprosto průměrným animákem, ale to mu neubírá nic na své zábavnosti. Prostě příjemně strávený čas, který Vám ale bohužel zase tolik nedá a nemyslím si, že si budu něco z filmu s větším časovým odstupem pamatovat. Co se týče děje, tak pro děti ideální, určité ponaučení tam je, i když docela násilně vloženo a někdo by mohl říct, že je Yeti čistým kalkulem. Asi tomu tak může být, ale nijak mě to nepohoršuje. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)
  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama