Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (107)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mimoni nikde na obzoru a tak této mezery se snažilo využít Sony a stvořilo Angry Birds 2. Je to skoro stejné jako minule. Zazní zde spousta populárních písniček. Prasata a Ptáci tentokráte musí začít spolupracovat proti společnému nepříteli. Hodně nenáročná zábava, na kterou si po čase nikdo nevzpomene. 55% ()

FilipStinef 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že správná pohádka se pozná podle toho, že si ji užijí i starší. To o této rozhodně neplatí. Už po deseti minutách prakticky víte, co se bude dál dít. Chvílemi to začalo být docela snesitelné, ale přesně ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už je to fajn, mě praštil do ksichtu nějaký fakt špatný vtip (většinou vtip na základě něčího zadku). Jde to líp. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Angry Birds Movie 2 Vás zaujmou především originální implementací několika stěžejních prvků mobilní hry do příběhu, což v kombinaci s broušenými gagy, při nichž nebudete schopni udržet vážnou tvář, vytváří nenáročný animovaný koktejl na prozívané odpoledne. Toto všechno ale bohužel ztrácí svůj lesk díky ledabyle sestavené příběhové linii a hluchým místům, kterých je zde vážně přehršel. A to je vzhledem k výše zmíněným atributům a roztomilým ptačím miminkům, které zde mají své vlastní dobrodružství, vážně velká škoda. „I'm done living on this frozen seal-infested island!“ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pamatuje Dobu ledovou? Taky byla pro Vás nejvtipnější veverka, která se snažila schovat svůj žalud? Tady je to podobně. Sedlo mi to asi o trochu víc než první díl. Je to stále jen pro ty nejmenší, takže rodiče absolutně nic nepřekvapí. Naštěstí má ale film triumf, který mě bavil v podobě tří malinkatejch očkatejch ptáčků, kteří, během hlavního příběhu, se snaží získat zpět vajíčka, které jim furt a furt nějak utíkají. Je to pitomý, hloupoučký, ale většinou i celkem zábavný a hlavně roztomilý. Díky se dá pokračování Angry Birds celkem přežít. Podruhé to už ale neuvidím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $41,657,076Tržby Celosvetovo $146,855,007Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Len ďalší zbytočný animák a pokračovanie. Už to nemá ani nádych ako takej zábavnosti prvého dielu. Tu mi to príde dosť nemotorne prestrelené, otravné. /35%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Leonard (hlavní vepř) přijde za Rudohněvem sestavit tým, je venku tma, ovšem v další scéně, kdy navšítí Bombase a Žluťase, se děj odehrává ve dne. (PAULOO)
  • Při hromadných scénách se zástupci ptactva opakují stále dokola. (PAULOO)
  • Když Stříbrnka s Rudohněvem rozbíhají kouli, musí se dostat na rychlost 100 km/h. Na hodinkách mají rychloměr a dosáhnou „požádované“ rychlosti 65 mph, což je ale v přepočtu 104 km/h. (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno