Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

topi 

všechny recenze uživatele

Tohle je v české produkci ojedinělý případ. Sice snímek vyznívá amatérským lookem, ale já se bavil perfektně! Leoš Noha v roli somráka Pepy, který vykrádá chaty, zevluje a chlastá (hlavně rum a vodku), je naprosto přirozenej. I ostatní banda somráků jsou super ztvárněný, nebo majitel zastavárny Pjeer van Eck, to je svině od pohledu. Pepa posléze objevuje v jámě v kopcích staré mince, ale něco za něco (tady přijde klasická hororová zápletka). Za staré mince Pepa dostává od zastavárníka nějaký prachy, za který si pořizuje různý věci, aby vybavil svůj holobyt a zve si děvky z Eskortu (perfektní výstupy, hahaha). Potřebuje víc a víc, chamtivost roste a vše vrcholí v jámě v kopcích solidní gore scénou! Fakt povedená hororová komedie! Jeden záběr mě hodně evokoval Evil dead a další zase Švankmajerova Otesánka. Zkrátka, je na co koukat. Ještě jedna momentka mě sakra pobavila, jak se Pepa se svým kumpánem doma totálně zlije pod obraz a Pepa v ožralosti rozmlátí novou televizi, kterou si nedávno koupil, hehehehe, mazec! Miniroličku si střihl i Petr Čtvrtníček v roli střihače erotických filmů. Tenhle projekt se velmi podařil a do budoucna bych si přál více takových vícežánrových kousků. Tady je vidět, že se pracovalo od srdce. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem si opravdu nechal na správné místo ve správnou dobu. Na letošním HorrorConu mi Tiffany sedla jako flaška vodky Pepovi. Již jsem tu čest s některými horrorovými kraťasy Andyho Fehu a můj názor na ně byl vcelku rozpačitý. A tak trochu jsem se Tiffany obával. Ale veškré pochybnosti brzy rozvál a zahnala. ten film má hrozně dobrý a nebál bych se říci (na české poměry určitě) originální nápad, který zpracovává bez větších úskosů a pochybení. Větve jsou parádní, atmosféra zvláštní a humor zde horrorovou linii nijak nepotlačuje a atmosféru nijak nerozmělňuje. Navíc, noha je zde geniální a hrozně mě bavil majitel zástavárny. Určitě subjektivně nadhodnocuji, ale mě ten film v daný okamžik fakt hrozně sedl a udělal mi radost. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Je to dost složité hodnotit. Jedná se o poloamatérský film, ale zase je tam Leoš Noha a chviličku i Čtvrtníček. Určitě dávám body za originalitu a za nečeský nápad. Je to zábavné a celkem to utíká. Celou dobu si řákám, že je to super kousek, ale potom přijde posledních 10 minut. Ty poslední minuty byly zpackané, to mi nikdo nevymluví. A kořenová Tiffany? To byl vtip. To tam vůbec nemuselo být. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to velmi dobře natočený levný horor, je v něm dost humoru, aby byl zábavný, a přitom je celé prostředí ve filmové zkratce vykresleno plastičtěji než ve většině vážně myšlených dramat. Andy Fehu zřejmě měl všechno velmi dobře promyšlené a ani realizaci se v kategorii „za pár šupů“ nedá moc vytknout. Leoš Noha byl ideální volbou pro hlavní roli a já ze sympatií k vydařenému domácímu žánrovému filmu přimhouřím oko (70%). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný mix sociálnej drámy, easternu a hororu. Z Nenásytnej Tiffany nadobudnete pocit, že bola nakrútená v deväťdesiatkách a že sa aj v tejto dobe odohráva. Ono je to ale skôr dané tým, že dejiskom je skôr prostredie, kde sa zastavil čas. Postavy sú vyslovene nesympatické a ide o typických českých chcípákov, na čom je ale na druhej strane zase niečo sympatické. K hororu sa dostaneme v podstate až v závere, nejde ale o nič skutočne strašidelné, nikomu tu ani o niečo podobné nešlo. K vyššiemu hodnoteniu mi niečo málo chýbalo, každopádne ide skôr o silné tri hviezdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama