foto

Leoš Noha

  • nar. 4.5.1968 (49 let)
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leoš Noha se narodil roku 1968 v Ústí nad Labem. Je vyučeným mechanikem elektronických zařízení, ale u tohoto povolání nezůstal. Od roku 1992 působil v Činoherním studiu v Ústí nad Labem jako osvětlovač a časem zde začal příležitostně hrát menší role. Stálé angažmá v ČS získal v roce 1994, kde ztvárnil několik desítek divadelních rolí. Mezi ně patří například role Aloise Nebela ve stejnomeném scénickém komiksu.

Postupem času začal hostovat v divadle Na zábradlí, kde si zahrál v inscenaci Veřejný nepřítel (2004) a Nože a růže (2005), od listopadu 2005 je v tomto divadle ve stálém angažmá. Velkou filmovou příležitost dostal v českém filmu MISTŘI (2004) a nejnověji v PROTEKTOROVI (2009).

V současné době je především znám jako zdravotník a sukničkář Adolf „Áďa“ Větvička z oblíbeného seriálu OKRESNÍ PŘEBOR.

Martin "Kritiq" Repik

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špindl
Vánoční řezy
2015 Celebrity s.r.o.
Nenasytná Tiffany
2014 Intimity
Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Jako nikdy
Klauni
2012 DonT Stop
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Příliš mladá noc
2011 Alois Nebel
Vendeta
2009 Pouta
Protektor
2008 El Paso
František je děvkař
Nebe a Vincek (TV film)
Poslední plavky
Zázrak v černém domě (divadelní záznam)
2004 Mistři
1995 Hráči (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl první: Služební cesta (E02)
Díl nultý: Zahradník (E01)
Specialisté (TV seriál)
Útěk podle jízdního řádu (S01E01)
Vzteklina (TV seriál)
Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Kdy půjdeme do důchodu? (E12)
Doupě organizovaného zločinu (E11)
Proč v zimě nesněží? (E10)
další epizody (6)
Přístav (TV seriál)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
2016 Kriminálka Gottwaldov (TV seriál)
Blaničtí rytíři (E06)
Jak dlouho bude hrát Jaromír Jágr? (E05)
Kde leží G - bod? (E04)
další epizody (6)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Číňan 2 (S02E07)
Marta a Věra (TV seriál)
Ceny (S02E02)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Číňan (S01E07)
Pizza Boy (TV seriál)
Monstra (E01)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Clona (TV seriál)
Práskač (E05)
Únos (E03)
První oheň (E02)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Ochránce smečky (E10)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Střelec (S01E06)
Diskrétní odpad (S01E05)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (E11)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Helena (TV seriál)
Dcery a další cizinci (S03E16)
Zub za zub (S03E15)
Volba partnerky (S03E14)
další epizody (16)
2012 Helena (TV seriál)
Daně (S02E12)
A do druhý nohy! (S02E11)
Všechno nejlepší (S02E10)
další epizody (26)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
další epizody (16)
Zázraky života (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)
Zlatá rybka (S01E12)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

2014 SM Kabaret: Rasistický večírek (koncert)
2012 Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

TV pořady

2016 Kvůli čeho? (TV pořad)
2015 Pořad (TV pořad)
Show Leoše Mareše (TV pořad)
2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
První máma (1) (S02E10)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace