Reklama

Reklama

Voldemort: Origins of the Heir

všechny plakáty

Obsahy(1)

Harry Potter se ještě nenarodil, Voldemort ještě nepropadl zlu. V kouzelnickém světě nacházíme Toma Marvolo Riddlea (Stefano Rossi) na konci jeho kouzelnického studia, kdy se poprvé seznamuje se svou mocí a relikviemi smrti. Právě s těmito událostmi nás seznamuje neoficiální prequel natočený italskými fanoušky. (hansel97)

Recenze (52)

pufina 

všechny recenze uživatele

Nápad na FanMade super, každopádně tam nemuseli cpát výmysly. Představit viteály mohli tvůrci i bez zbytečných postav o "dědicích", kteří stáli za starou bačkoru. Očekávala jsem v napětí smrtijedy a nedočkala jsem se ani zmínky. A rudé oči Voldemorta bylo jako co? Úděsné. Do teď jsem fanouškovská videa k mému oblíbenému příběhu HP nesledovala a po tomto ani sledovat nebudu.. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že film bude fakt o začátku Voldemorta, ale děj je soustředěn na Grišu McLaggenovou, která u Sovětů pátrá po deníku. Sovětší mágové ji polapí a začnou vyslíchat a ona mluví utržkovitě o Voldemortovi. A tyto útržky pak vždy vidíme, mezi záběry z výslechu. Efekty docela ujdou na amatérskou tvorbu, herci mi přišli jako nějaký umělý figuríny, hlavně Tom Riddle, a vůbec tomu nepomáhalo jejich předabování. O hodně lepší fanfilm ze světa HP je Severus Snape and the Marauders a The Greater Good taky není špatné. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z najlepších fan movies, aké som mal možnosť zatiaľ vidieť. Samozrejme nedosahuje to kvalít celovečerného filmu, ale aj dialógovo aj vizuálne je to natočené ozaj precízne a ako prequel k potterovskej sérii to proste funguje. Herecké výkony síce také nemastné-neslané, ale na nehercov fajn. Za mňa celkom spokojnosť. 60 % ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Od fan-made filmu se většinou očekává, že bude mít mizerný vizuál, podprůměrné herecké výkony, ale fakta nastudovaná lépe než původní autorka. Tady je to naopak, efekty působí parádně, herci ujdou, nicméně scénáristi netuší, co za zvíře je ve znaku Havraspáru (ne, není to havran), nebo kdy vlastně udělal Voldemort ze svého deníku viteál. Navíc si nemyslím, že by byla Voldemortova osobnost vyobrazena správně. Z nefanouškovského hlediska bych vytkl to, že scénář působí poslepovaně a ne-příliš záživně, byť třeba scéna u Hepziby Smithové byla povedená. I tak ale doporučuju, ať se na to podíváte, třeba budete mít jiný názor. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Za mňa spokojnosť a blahoželám tvorcom, že sa im podarilo natočiť snáď najzaujímavejšie a najlepšie spracovaný "fan-made" film zo sveta HP. Je pravda, že príbeh ako taký, resp. dej na ktorý sa zameriava a spôsob jeho prerozprávania ma prekvapil (čakal som príbeh Toma Riddla, jeho pád a zrod lorda Voldemorta), no to nemení nič na fakte, že sa jedná (na to, že ide o amatérsky film) o poctivú prácu. Vyzdvihnem najmä efekty, scénu u Hepzibah Smith a pekné zábery okolia Rokfortu. Dýchla na mňa nostalgia za čo dávam palec hore a zároveň oceňujem, že si vôbec niekto dal tú námahu a podelil sa s fanúšikmi o svoju predstavu časti života Toma Riddla. ()

Zajímavosti (4)

  • Všichni herci ve snímku jsou Italové, do anglického změní byli nadabováni. (hansel97)
  • Na YouTube snímek vidělo za 4 dny téměř 8 milionů lidí a video se tak dostalo na 7. příčku v kategorii „Trendy“. (hansel97)

Reklama

Reklama