Reklama

Reklama

Voldemort: Origins of the Heir

všechny plakáty

Obsahy(1)

Harry Potter se ještě nenarodil, Voldemort ještě nepropadl zlu. V kouzelnickém světě nacházíme Toma Marvolo Riddlea (Stefano Rossi) na konci jeho kouzelnického studia, kdy se poprvé seznamuje se svou mocí a relikviemi smrti. Právě s těmito událostmi nás seznamuje neoficiální prequel natočený italskými fanoušky. (hansel97)

Recenze (52)

pufina 

všechny recenze uživatele

Nápad na FanMade super, každopádně tam nemuseli cpát výmysly. Představit viteály mohli tvůrci i bez zbytečných postav o "dědicích", kteří stáli za starou bačkoru. Očekávala jsem v napětí smrtijedy a nedočkala jsem se ani zmínky. A rudé oči Voldemorta bylo jako co? Úděsné. Do teď jsem fanouškovská videa k mému oblíbenému příběhu HP nesledovala a po tomto ani sledovat nebudu.. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Za mňa spokojnosť a blahoželám tvorcom, že sa im podarilo natočiť snáď najzaujímavejšie a najlepšie spracovaný "fan-made" film zo sveta HP. Je pravda, že príbeh ako taký, resp. dej na ktorý sa zameriava a spôsob jeho prerozprávania ma prekvapil (čakal som príbeh Toma Riddla, jeho pád a zrod lorda Voldemorta), no to nemení nič na fakte, že sa jedná (na to, že ide o amatérsky film) o poctivú prácu. Vyzdvihnem najmä efekty, scénu u Hepzibah Smith a pekné zábery okolia Rokfortu. Dýchla na mňa nostalgia za čo dávam palec hore a zároveň oceňujem, že si vôbec niekto dal tú námahu a podelil sa s fanúšikmi o svoju predstavu časti života Toma Riddla. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Dosť dlhý a tentokrát dokonca talianský fanmade film, ktorý je svojou dĺžkou na hrane celovečerného filmu. Prekvapením je veľmi dobrá technická stránka a efekty(na amatérsky film),herec Voldemorta či záver. Z čoho som bol však nepríjemne zaskočený, že si tvorcovia nepostrážili isté fakty a príbehové súvislosti a dopustili sa viacero nezrovnalostí v porovnaní s tým, čo vieme z kníh a filmov. Podobne ako Mischief Managed, jemný nadpriemer. 60% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na fanmade film to má doslova výborný vizuál, podle toho bych vážně nepoznal, že to není oficiální produkce, ale scénář i výkony jsou uboze béčkové a hloupé. Škoda, protože jinak je vidět kolik práce někdo investoval do toho, aby to vypadalo vážně skvěle, ale sehnat slušnější herce už asi bylo nad síly tvůrců. ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Od fan-made filmu se většinou očekává, že bude mít mizerný vizuál, podprůměrné herecké výkony, ale fakta nastudovaná lépe než původní autorka. Tady je to naopak, efekty působí parádně, herci ujdou, nicméně scénáristi netuší, co za zvíře je ve znaku Havraspáru (ne, není to havran), nebo kdy vlastně udělal Voldemort ze svého deníku viteál. Navíc si nemyslím, že by byla Voldemortova osobnost vyobrazena správně. Z nefanouškovského hlediska bych vytkl to, že scénář působí poslepovaně a ne-příliš záživně, byť třeba scéna u Hepziby Smithové byla povedená. I tak ale doporučuju, ať se na to podíváte, třeba budete mít jiný názor. ()

Zajímavosti (4)

  • Všichni herci ve snímku jsou Italové, do anglického změní byli nadabováni. (hansel97)
  • Na YouTube snímek vidělo za 4 dny téměř 8 milionů lidí a video se tak dostalo na 7. příčku v kategorii „Trendy“. (hansel97)

Reklama

Reklama