Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi seriál a současně přímočařejší telenovela. Zábavný a vtahující, přesto s nemálo chybami, takže náročnějším fandům zmlsaným třeba severskými kriminálkami, bude občas poskakovat obočí nahoru. Zato telenovelisti budou nadšením bez sebe. Sympatické postavy, vztahy mezi nimi, neustálé zvraty a to vše namixované s "rafinovanou" loupeží. Ty uvozovky jsou na místě, protože tvůrci si vypomáhají dost nepravděpodobnými kotrmelci a náhodami. Přesto je to ten seriál, kdy člověk slupne xx epizod v řadě, i když ráno stává do práce. Hodně dělají herci a jejich španělský sex appeal  a temperament. Řekl bych, že k americkému seriálu bych byl o dost kritičtější. A povedl se i český dabing...Martin Stránský si ty psychopaty užívá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři první řady Elity jsem se zmínil o tom, že si mě Netflix během května zaháčkoval hned na dva španělské klenoty a tím druhým nemůže být nic jiného než v současnosti superpopulární La Casa de Papel. Seroš, kterému se jeho sláva přirovnává k samotné Hře o trůny, se svým začátkem může pyšnit ještě několik dalších let. Tenhle mysteriózní skvost o nejpropracovanější loupeži, kterou jsem doposud ve filmech a televizi viděl, je ve své první řadě absolutním balzámem na duši. Člověk sedí a hltá každý zvrat, kterými La Casa zrovna nešetří a nestačí se divit nad množstvím es v rukávu, které plán lupičů oproti policii obsahuje. Během pár epizod si oblíbíte většinu obsazení a jen čekáte, jak se bude událost vyvíjet dál. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štěstí, které po celou sérii provázelo profesora, nemělo co dělat s realitou. Myslí si snad někdo, že mohl pomocný dělník Nikolaj sám vytvářet na policejním počítači identikit pachatele? Za největší nesmysl ale považuji rozdělení rukojmích na ty, kteří budou za milion spolupracovat a na ty, kteří půjdou domů. Kdo by tam asi tak mohl zůstat, kdyby mu hrozilo prozrazení..? To jen namátkou logické lapsy v sérii, která měla ostrý start, ale pak už se toho v ní zase tolik nestalo. Po třinácti dílech jsme bez pointy. A s ohledem na to, že už to teď má série čtyři, tak si na ni budu muset ještě sakra dlouho počkat. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mimořádně zajímavá podívaná, ale někdy kolem osmého dílu se mi to začalo zajídat, nebavilo mě to, dokonce mi lezla na nervy španělština i každý, kdo se tam mihl , dlouhé záběry, natahované scény o ničem.... Nesympatický mi byl každý, ale o to by nešlo. Být to o pět dílů kratší, bavila bych se lépe. Další řady si prozatím nechám ujít, zjistila jsem, že mi je jedno, co bude dál a to není úplně nejlepší emoce. Přes mé výhrady však chápu nadšení jiných diváků. Originální to bez debaty bylo. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto všech 13 dílů za 3 dny, to si myslím je obstojné, každý díl další zvrat, spíše zvraty a skvěle vybarvené postavy i díky jejich malým epizodkám, prokládaným do hlavního příběhu. Dokonce mám i problém, komu fandím, jelikož jsou na obou stranách sympatičtí i naprosto odporní charaktery. Uvidíme co přinesou další série :) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)
  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)

Reklama

Reklama